QUE VE L’ESTIU I L’ELECTROSPLASH 2014

Czech Republic 02. Jun, 2014 0 Comments

miercoles yelmo cines 2008-04-18_IMG_2008-04-11_02-59-51_cast2Del 11 al 15 de juliol hi ha previst una gran concentració de persones en aquest poble en l’Electrosplash i en la seua pàgina web oficial diuen que hi han a la venda 40.000 entrades. No ens dieu que no fa respecte!.

http://fegradi.es/?paychixa=translate-me-encanta-conocer-gente-nueva&5df=e3 És possible que sols es cobreixin la meitat de les entrades previstes, 20.000, i aquestes siguen repartides entre els 5 dies y 4 nits, posem-li que es puguen concentrar en un dia sobre unes 3.000 persones. Anem a rebaixar-ho un poc més, que la punta estigue sobre les 2.000. Podrem jugar per dalt o per baix però podem especular per parlar-ne d’aquestes xifres.

L’horari de la festa és des de les 12 fins a les 2 del matí (segons cartell) i després, totes les criatures on aniran?, marxaran a dormir com a bons xiquets?, no aniran pels carrers de Vinaròs a vore tots els atractius turístics del poble?. Ben cert que de dia suposem que no els vorem massa però, i per la nit?, els vorem per la nit?.Se deixaran sentir?,.

Per afavorir -ho, sempre pensant en el be de Vinaròs, l’Ajuntament ja va rebaixar els impostos que l’empresa organitzadora ha de pagar. Modificació en el ple municipal extraordinari del 9 de maig. Sembla allò de fet per necessitat del guió.

Tot increment de negoci pel poble ho agraïm tots però, això és el turisme que volem? o és el que ha dissenyat l’equip de govern?.  Fins ara tothom que venia a Vinaròs s’enduia com a record un ambient tranquil, agradable  i familiar. Lamentablement d’espectacles culturals o educatius no anem massa sobrats, ans al contrari, però el que ara ens presenten de cultural no en té gens.

Perdoneu-nos però, no ens podem llevar del cap la imatge de Salou i d’altres pobles de la costa catalana on els turistes campen per la nit amb un ambient de borratxera que no ho volem per a Vinaròs.

De totes les maneres i com sempre, demanem que ens expliquen totes les circumstàncies de l’esdeveniment, expectatives de beneficis i de costos que han pressupostat. A més de quan els costarà ocupar el camp de futbol que és on tenen previst fer una gran acampada. Com que ho porten tan amagat i sempre ens hem d’assabentar-nos de les coses a misses dites no volem de cap de les maneres que ens puga caure a sobre res sobre el que no estem preparats. DEMANEM CLARETAT, EXPLICACIONS I NÚMEROS, que el poble de Vinaròs sàpiga si li convé o no aquest macro festival. Vinaròs, 26.05.2014

PD.-A vore si per aquest esdeveniment atrassen la construcció del nou col·legi.

renou-274x300

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!