Qui ha enganyat al regidor del Bloc?

Qui ha enganyat al regidor del Bloc?

Els de dalt, els de baix, o els del mig?

cronica ferbrer 14 fonta

El millor Alcalde de dretes que ha tingut Vinaròs. De mal en va fer!! .lo heretat desprès de més de 10 anys, encara estem Nāgamangala disfrutant del seu pas per l’ajuntament, va solucionar el problema del convent sant Francesc, va comprar una finca, el carrer Major, afectada pel desvio de la N-340, i el insuperable Pla General d’Ordenació Urbana. Les zones verdes dels Pais anaven on tenien que anar.

El sr Jacinto Moliner, en un plenari va saint laurent du var sorties entre célibataires “confessar”que l’amo de la finca el va enganyar amb el preu acordat, no sabem els euros que ens costarà, sembla que el PP no te cap interès en fer públic quin ha segut el cost d’aquest engany. El sr Moliner no era tonto, però, per tontos ens prengué a nosaltres quant ens digué que aquesta finca,  en ella volia fer la ciutat esportiva, no estava afectada pel desvio. El sr Tàrrega es queixa de les obres del Passeig, nosaltres, els que rebem les garrotades d’uns politics gens preparats per governar, però experts en demagògia, ens podem queixar?

Ara el regidor que fa les coses de baix cap amunt, ha pujat tan alt, que ha caigut de morros, doncs ha votat en contra del polígon industrial de les Soterranyes, quant la legislatura anterior va votar a favor. El líder va preguntar als assessor que estaven egoísticament en contra del polígon industrial de les Soterranyes?.Quins interessos defensava llavors per deixar-se enganyar i votar SI? Quins interessos defensa ara per votar en contra, NO? Ara no estarà enganyat i demà dirà, SI però NO ?

El nostre estimat Alcalde, ( ens estima molt a Migjorn) li va dir al sr Fontanet en el ple de gener, que l’engany “dels bons consellers” ens costarà a tots els vinarossencs, 9 milions d’euros. Srs del Bloc-Compromís,  quantes beques de llibres, de menjador, de bus, quans plats calens etc,  podrien donar-se amb nou milions d’euros.?

Refer i modificar els espigons, més fer-ne un de nou als Cossis, i tirar 80, 000 m3/ d’arena per protegir el passeig i guanyar platja, està valorat en 6 milions.

Quant el PP en mans d’un alcalde tombador de convents, sr  Moliner, va fer d’Atila,  Migjorn llavors, va demanar la seva dimissió, i una sanció econòmica en consonància al mal fet. Com demanem al sr Fontanet, la dimissió de regidor del Bloc al Ajuntament de Vinaròs, i pague ell o els enganyadors, el perjudici econòmic resultant de deixar-se enganyar?.

El Jacinto Moliner, com el Domènec Fontanet no creiem que siguent uns tanoques. Pot ser aquets dos senyors creguen que els  tanoques som nosaltres, la pregunta és, qui ha enganyat a qui? No ho sabem, però, si sabem qui son els damnificats, Vinaròs !!

Vinaròs, febrer 2014

104604

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!