QUI HA PERDUT LA PISCINA?

Lagoa Vermelha 26. Nov, 2017 0 Comments

bakeka incontri trans verona eje00

Bamako Bona setmana a tots. La piscina l’hem perdut tots els veïns de Vinaròs. Des del primer dia Migjorn vam tenir clar la necessitat de fer-ne una de nova, ja que la que avui en dia està en funcionament està vella i queda menuda per les necessitats cada vegada més grans que des de la població se demanen. No havia possibilitats de comparació entre triar el carril lúdic (esponsoritzat pel PP) i la piscina, voluntat de tota la resta de forces polítiques, associacions i demés entitats que ho han manifestat públicament.

Es van fer unes quantes reunions i Migjorn vam acudir totes les vegades que vàrem ser requerits, deixant sempre clara la nostra postura d’on la volíem i, sense dubtes, la necessitat de fer aquesta instal·lació.

Per agafar-se en clau roent, en el Ple on es va tornar a canviar la destinació dels diners del Pla Camps per a fer la piscina, el partit que menys mira per el poble, és a dir el que els importem menys els veïns, van posar l’únic entrebanc que els quedava per evitar aquest projecte i oposar-se a la destinació d’uns diners que eren D’ELLS. Per això van interposar una demanda judicial al·legant qüestions de forma que no de fons ni argumentals.

El resultat és sabut per tots, ELS HAN DONAT LA RAÓ i els vinarossencs ens hem quedat sense piscina. Cert que tindrem un carril lúdic si no volem perdre els diners de la inversió però com hem dit al principi. No tenia color la comparativa. Cert que amb el carril lúdic també tindrem un PONT ROIG nou però, ara el pagarem amb aquests diners i la confederació hidrogràfica del Xúquer se’ls estalviarà. Algú ha de sortir beneficiat.! Avui ja escoltem als joves nedadors, a COCENFE, a molts jubilats, .. com ploren, com plorem la pèrdua d’aquesta instal·lació esportiva.

Unes coses per acció directa, altres per acció indirecta (Correus) estem perdent el tren de moltes coses, pot ser siga motiu de satisfacció electoral perquè els d’ara no fan o els deixaran fer res. Nosaltres que sempre estem i estarem al costat d’aquells que se interessen per aportar el millor per al poble desitgem i apostem per a que, encara que siga amb la darrera campanada, com va passar en el tema de correus, puguem recuperar d’una forma u altra la piscina. La volem si o si.

Vinaròs, 21.11.2017

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!