Quin compromís??

http://pezarquitectos.com/?goncharyk=conocer-personas-en-barranquilla&467=34 17. Dic, 2012 0 Comments

http://19dentalclinic.com/about-us// A Migjorn ens preocupa la seguretat del poble, no ens preocupa massa que el Sr. Tàrrega tingue o no permís per plantar ARBRES DINS DEL RIU, que no el té, ja que es per aquest motiu té Tàrrega un procés sancionador en marxa per part dela ConfederacióHidrogràficadel Xuquer, el que ens preocupa es la seva ubicació perillosa dins del riu.

citas en linea canje de licencia puebla No contestarem a l’escolà de la dreta, el Sr. Jordi Moliner Cap-ventós, ell mateix es contesta amb el to que gasta en el seu article, defensant com sempre a la dreta, que no a Vinaròs.

L’Associació de Veïns de Vinaròs “Migjorn” ens fem una pregunta, per que el Sr. concejal Jordi Moliner Cap-ventós, en les seues indagacions no ha preguntat als membres de la nostra associació? O a la mateixa confederació? Com férem nosaltres. Per que només s´ha dirigit i cregut a Tàrrega?. No cal que ens conteste, ja fa massa  temps que el coneixem.

I tornant als fets, la pregunta principal, el fons de la qüestió és: SÓN PERILLOSOS ELS ARBRES PLANTATS DINS DEL RIU CERVOL? Nosaltres ila Confederaciócreiem que SI, i és per aixó que volem que es retiren, que es traguen i es planten a un altre lloc de la nostra ciutat, i CAP TITELLA ens farà canviar de parer, doncs SÓN UN GRAN PERILL, que augment el risc d’inundació del nostre poble. Que passaria si tornes a baixar el riu com ho va fer l’any 2000?

Fem publica una foto del riu de l’any 2000, on es pot vore clarament fins on va arribar l’aigua, i si tornés a passar avui mateix, els arbres podrien tapar els ulls menuts del pont. Mirant la foto, ens preguntem: on estarien els arbres? Taparien el pont? Ho sap Tàrrega? Ho sap l’escolà?

Generalment per baixar el risc d’inundacions es tallen canyars dels rius i barrancs, a Vinaròs, al riu Cérvol, plantem OLIVERES MIL·LENÀRIES!, que ens hem begut l’enteniment?

Desembre 2012

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!