RECORDAR.

23. Sep, 2015 0 Comments

11349866_1233721903314763_2044082040_n-copia-700x472En passar quasi 100 dies del nou ajuntament podem dir que ja han agafat l’embranzida necessària per enfrontar tot el repte que tenen per davant. Arribats a este punt també nosaltres anem a entrar en feina i començarem a criticar la seua gestió.

Però abans d’anar al gra hem cregut convenient deixar-los una setmana més de marge, i per comparar  hem volgut vore http://polo5167.com/projects/fête-du-college-silve-monteux/ ploemeur annonces gay com nosaltres vàrem començar la legislatura anterior. No tenim una hemeroteca molt extensa però si suficient per vore un poc a que ens vàrem dedicar quan el Sr. Juan va entrar al consistori qual Cid venjador. Després de vuit anys de governs alternatius ell entrava amb moltes ganes.

I tan que va entrar. El cert és que com sempre el primer ple va ser el dels sous i com “quasi sempre” en aquest tema natros vàrem estar calladets. Sempre hem cregut que sabien el que feien. Però en altres temes no ens vàrem poder callar. Recorden que una de les primeres mesures que varen prendre va ser el re-implantar la taxa d’escombraries que els anteriors governs municipals havien llevat, ho van argumentar tot el be que van saber però les butxaques se’n van ressentir. Devia ser una promesa electoral

Un altre tema que va ser recorrent, com ara, és el Diariet. El nostre estimat periòdic que cadascú que entra l’adapta a les seues conveniències. Doncs el Diariet va ser polèmica pel seu Director. També com ara, mira quina casualitat. La diferència és que llavors a qui van nomenar va ser al ex-senador Juan Esteller Grañana, de trist record pels seus escrits i declaracions poc democràtiques que no anem ara a retraure però, a la primera de canvi ens va censurar un article. Va costar prou però el van dimitir.

El que si que vàrem criticar també va ser la neteja del poble, que Fobesa no netejava prou i segons nosaltres, des de la seua entrada encara ho feia pitjor, els dèiem que havien de fer-los complir el contracte que tenien signat.

També argumentarem raons suficients per criticar la contractació de dues persones “afins” al PP en llocs de responsabilitat com eren la d’assessor d’obres i serveis i la de secretaria personal de l’Alcalde. Sense contractar en borsa, sense concurs públic, és a dir a dit. Sense més. La democràcia va entrar a Vinaròs. Ah!! Per cert, ara, si no treballen , també deuen cobrar de l’atur. Amb tot el dret!, faltaria més!.

Del tema del passeig també en vàrem fer uns quants escrits i el resum és el que hem anant veient tots els dies, deixat, brut, pintat, ..  sols l’han emprat per muntar sorollosos saraus. La propera setmana en parlarem del govern actual. Vinaròs, 11.09.2015

f996611u

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!