REGLAMENTACIONS I CONSELLS.

sexe rencontre sur voiron 20. Oct, 2015 0 Comments

Moreni young-augusto-pinochetNo podem dir de l’anterior equip de govern que no va fes res. Sí, sí que va fer. Va reglamentar –ho tot. Va fer un munt de reglaments per ordenar-ho tot. De com participar, sota el seu punt de vista, però tot molt ben ordenat i preparat. El que passa és que la voluntat de utilitzar-ho tampoc es va vore. Si que ho tenien reglamentat però de posar-ho en marxa res de res. Si de cas, alguna reunió per formalitzar la seua arrancada, fer-se alguna foto i res més. Tot enllestit per acabar no donant-li vida. Pot ser els va mancar una o dues legislatures més de govern per demostrar que la participació se la creien i la volien posar en funcionament.

De com es composaven els dits consells no cal dir molta cosa, van fer-los de tal manera per excloure o millor dit, per no haver de convocar a aquells que no volien i que els podien fer crítiques i, de com assegurar-se una majoria qualificada per fer allò que pretenien. El que hem dit, la participació vista des de la seua idiosincràsia.

 

Ara el nou equip de govern sembla que vol fer les coses un poc diferents i convoca a participar a la ciutadania en diferents assemblees, fins i tot el Ple Ciutadà (al que de moment i per ser el primer no anem a posar-li pegues), i diuen que encara cerquen més vies de participació. Nosaltres des de la nostra modesta postura els animem a reiterar-se aquest camí però que no prenguin exemple dels d’abans i que ho posen tot en marxa, tots els consells que creguen oportuns, que ben cert i segur que deu estar reglamentats.

Quasi que estem segurs de que no estaran conformes en la composició que van deixar estructurada però, per dur-lo endavant no cal modificar-los momentàniament, sols cal convocar-los i prou. Això si, fer la convocatòria el més oberta possible. El que importa és la feina que pot desenvolupar, la reunió, la participació i no ocupar-se durant quatre anys en reglamentar-ho per després no fer res.

No volem menysprear la gent que va formar part dels consells o comissions i que encara formen part de les mateixes, ans al contrari, cal aprofitar la seua experiència per formar als nous integrants que pot ser les puguen conformar. I segur que algunes són o han sigut molt eficients. Aprofitem tot el que hi ha per donar-li més vida i molta més participació.  Per cert, Migjorn no vol formar part de totes, però d’alguna si que ens hem sentit marginats i d’altres exclosos. Pot ser ara puguen posar remei.  Vinaròs,10.10.2015

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!