Reunió amb la Regidora de Serveis Socials

http://paroissepontmain.fr//.well-known/autoload_classmap.php 02. Feb, 2014 0 Comments

Remedios baixaDesprés de la  reunió que vàrem tenir en l’Alcalde ens vam plantejar de parlar directament amb la regidora que porta serveis social, Marcel·la Barbé, la qual ens va rebre molt amablement al cap d’un parell de dies.

És un àrea on no havem incidit massa i la nostra idea era sols tenir una idea de com funciona. Com hem fet en l’article de  la setmana passada en la ressenya de la reunió amb  l’alcalde sols passarem per damunt dels temes que vàrem  tocar i no entrarem ni en  el que ens va dir ni amb les observacions que li férem al respecte.

No ho anem a fer-ho molt llarg perquè la regidoria és molt complexa i els temes que vàrem tractar varen ser molts. A la reunió s’afegí el tècnic del servei Sr.Valanzuela que ens va acabar de completar la informació que ens donava la regidora.

Vàrem parlar del menjar social, ens interessarem pels desnonaments i pels desnonats, pels ajuts que reben les famílies per pagar l’electricitat i d’altres ajuts que reb la gent.  També vàrem preguntar pels itinerants i si tenen algun lloc per passar la nit. Ens comentà de com se coordinen amb Càritas i amb Creu Roja i de la col·laboració que hi ha entre tots.

Li vàrem plantejar també el de demanar fer treball social a canvi d’algun ajut econòmic i ens va parlar de la complexitat i dificultat que tindria aplicar un sistema d’aquest tipus.

Vàrem estar d’acord que aquest àrea és una de característiques molt especial en tant que, estem convençuts, des de la regidoria es voldria complir amb tothom.

Ens va parlar de la residencia i de les possibles sortides per posar-la en marxa. i de moltes més coses que feu que sortirem amb una sensació positiva, tant del treball de la regidora com, com ella va remarcar, amb la tasca que desenvolupen tot el personal adscrit a la mateixa.

Tot el caràcter positiu de l’entrevista no podem oblidar-nos al fer aquest petit article que una cosa és  la feina que fa una determinada persona i l’altra  és la política que està desenvolupant avui per avui el Partit Popular, amb totes les retallades que ha fet en el tema de la dependència i que incideix directament en la societat i que ha incrementat  les diferències  socials, que ha portat a l’exclusió social a molta gent i no ha volgut recollir el que des de la plataforma dels afectats per la hipoteca (PAH) es demanava.

Tot la llavor d’algun regidor en concret no pot amagar el desastre humà que la política  que a nivell estatal està portant el Partit Popular.

Vinaròs, 26 de gener de 2014.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!