REUNIÓ DE LES ASSOCIACIONS DE VEÏNS AMB LA NOVA DIRECTORA GERENT DEL DEPARTAMENT DE SALUT DE VINARÒS.

Moga 18. Abr, 2016 0 Comments

http://ais-quartiers.com/wp-content/themes//404.php IMG-20160418-WA0003

El passat divendres dia 15 les Associacions de Veïns de Vinaròs, Benicarló, Traiguera i Peníscola, a més a més del col·lectiu Avant de Benicarló, van tenir la primera reunió amb la nova directora de l’Hospital, Idoia Reinosa.

Cal dir que la reunió va ser cordial i que li van plantejar tots els problemes que han denunciat reiteradament. Entre altres coses la Directora reconegué la manca de personal i la deficiència de metges en alguns serveis, com per exemple radiòlegs, els temps d’espera excessius en trauma, … Així mateix també ens va dir que calia dotar de vehicles al departament de la Unitat Hospitalització Diària. Que és partidària de llistes obertes i que vol tornar a posar en marxa la campanya de prevenció de càncer de colon, que avui per avui porta cinc mesos parat.

Va escoltar de viva veu les queixes sobre el retard en l’atenció dels metges de família, en alguns casos de més de 10 dies, del deficient servei d’ambulàncies, sobre la neteja, la manca de ressonància magnètica, les mancances d’infermeres en plantes, etc.

Que va ser el darrer Departament de Salut que va canviar al Gerent i per tant porten un any endarrerits respecte als canvis tant desitjats per tothom. La necessitat del nou ambulatòria en Vinaròs, la possibilitat d’utilitzar el vell de Benicarló i la urgència de posar en servei el de Peníscola. També va escoltar la problemàtica que tenen els veïns de Benicarló en contra del crematori que pretenen instal·lar en la seua població.

Que la pretensió de les associacions és pujar la categoria de l’Hospital, doncs si be el Departament compta amb una població a l’hivern de 100.000 persones, a l’estiu queda doblada de llarg. Que per això no poden tenir una comparació negativa al respecte d’altres pobles del País Valencià. Paguen els mateixos impostos i volen els mateix serveis.

I per acabar, les associacions s’oferiren per col·laborar en qualsevol qüestió que puga considerar que siga útil per millorar la sanitat en la comarca. Vinaròs, 18.04.2016.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!