Seguim amb Fobesa

http://www.casavuoisapere.it/3524-dtit52635-donne-sole-a-vittorio-veneto.html 04. Ene, 2012 0 Comments

Shakhty

touchingly Fobesala UTEque te la concessió de neteja i jardineria,que ens cobra una bona pasta per fer una feina que moltes vegades la fa a mitges. El poble està brut, com ho estava abans de juny o més. 

L’equip de govern diu que han trobat els calaixos buits de diners però, plens de factures. El sr Romeu presumia dient que eren la petita Generalitat, que feien moltes obres sense cap aportació d’euros ni visites dels Consellers ala Casadela Vila. Arala “petita”Generalitat, segons el PP, les arques estan més buides que la dela Generalitatgran, per voler copiar. Volen  rebaixar despeses, i lo primer que fan es contractar dos persones, una per fer de secretaria? l’altra per controlar, què? el sr Doria que fa?, no ha fet sempre una feina magnifica? cap alcalde ha qüestionat la seva capacitat per dirigir la feina que fa la brigada de serveis.

 

Com el jornal que cobraran aquestes dos persones surt dels nostres impostos, tenim el dret de saber quina és la seva quantitat, i el treball que desenvoluparan,es ètic el procedir d’aquesta manera.? El rumor diuen, es la avantsala de la noticia, el rumor ens diu que l’ant contractat per tapar-li la boca

 

L’equip de govern vol estalviar, doncs que revisen la quota que paguem per netejar del poble, recollida de RSU, neteja de contenidors ila NETEJADELA PLATJA.

 

Al 7-Dies de 17/6/2011,Migjorn ja denunciàvem alguns punts del contracte quela UTEno compleix. Neteja de platges Article tercer,apartats 3-1), 3-3), 3-4), si no es fa aquesta feina no tenen que pagar, el poble seguiria com ara brut, la jardineria, l‘ús del filet talla en alguns arbres la circulació de la saba, arbres que no es reguen, altres demanen un salva vides La neteja del mercat del dijous no fa la recollida selectiva, la temporada passada les paperedes de la platja eren unitats de quatre de diferent color, per fer preselecció, ara no son, alguns renta peus,que tenen el blanc de base son quasi negres.

No te tota la responsabilitat el actual Ajuntament, altres anys ja ho denunciarem. Però,com la situació “econòmica es greu”segons el sr Molinos, hi ha que triar entre tres opcions,  no pagar la feina que no es fa, altra obligar a fer la feina contractada, ho denunciar el contracte per incompliment

Conversa al gener, AE* Julio com està de brut el poble. Sí això a Alemanya no passa (es un Forinyo emigrant) la culpa és de “folla nius”(disculpa Agustí)

Conversa juliol, DE** Julio el poble està més brut que abans. Sí la culpa és dela UTE-Fobesa 

*abans eleccions,** desprès eleccions

 

(Article publicat el 1 d’octubre del 2011 al Vinaròs)

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!