Si no arribes a la fruita

Si no arribes a la fruita, (democràcia) dius que està verda

Si no pots rebatre la denuncia de males pràctiques democràtiques

dius que Migjorn menteix, o ens vols lligar a un partit, (democràtic)

 

L’Associació de Veïns de Vinaròs Migjorn, com em dit moltes vegades, som una entitat lliure, qui vol treballar per un Vinaròs, sempre que no tingue la veu i el vot captiu pel partit que la col·locat o ha rebut algun sobre d’agraïment, a Migjorn te un lloc. I com som lliures podem (sense mentir)  denunciar les barrabassades (arbres al riu) que fan els nous llogaters de l’actual Ajuntament, que estan a precari, quatre anys, no l’obliden. Per això la nostra llibertat els fa mal, ens foragiten del local de reunió i ens violenten els armaris segrestant els arxius i la biblioteca

Aquests que fa quasi dos anys que manen, que van curtets de democràcia, i llarguets mala llet, no poden pair que una entitat petiteta com Migjorn, denuncia la tirada de líquids perillosos pel terme de Vinaròs o pels PAIS meravellosos que ens han deixat els unfladors de la bombolla immobiliària. Com denunciem quela Generalitat? Abocament els llots negres del dragatge del port, possiblement contaminats de plom, ala partida de les Capsades.

Sr Gandia, al setmanari “Vinaròs 12/1/2013”. “Sabemos que Migjorn no és Esquerra”…..”Migjorn sabe que puede decir la suya quando quiera, pero las mentiras (quines mentides?) no salen gratis” Clara amenaça, ja concretada el dia sant Antoni, dia que com em dit abans, ens han segrestat els armaris, amb els arxius i la paperassa legal, per ordre del concejal del rancuniós  sr Gandia, trencant la paraula donada a Migjorn.

Hem intentat contactar amb ell, no ha gosat agafar el telèfon, per concretar una reunió amb ell. ens preguntem, si els armaris eren tancats amb “candados”, si per endur-se’ls han tingut que violentar-los, no és delicte aquesta actuació de la brigada de serveis?

Però, cap delicte queda sense càstig, si no et castiga la justícia terrenal, et castiga la justícia celestial, per molts cops que et pegues al pit. Com diu el sr Gandia “Las mentiras (delictes) no salen gratis”

Viaròs, 21/1/2013

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!