SOROLL I TERRASSES

congenitally 12. Jul, 2015 1 Comment

have a peek at this web-site 1526856_768791213192901_1124100507590947772_nJa tenim nou consistori però, problemàtiques velles. Si pensaven que MIGJORN hibernaria una temporada estaven equivocats. Així que tornem a la mateixa. Avui al SOROLL. A l’estiu sorollós i la manca de civisme que exhibeixen  més de quatre.

Hem acabat les festes tradicionals del poble, els veïns tenien i tenen assumit que han de suportar revetlles, saraus i demés esdeveniments amb tot el que comporten perquè les han suportat SEMPRE, aguantant soroll i horaris. Totes les festes han acabat quan estaven programades, tard, molt tard i van fer el soroll que van voler o que els van deixar. Per prevenir un poc el desgavell vàrem parlar amb un regidor per comentar-li l’assumpte i dir-li que tinguessen a be de controlar els decibels i les hores d’acabament. Va dir que farien el que podrien. Eren novells en la plaça i les festes els varen caure a sobre. Cert que no hem dit res públicament, hem estat calladets.

Be, una vegada passat tot aquest test d’aprenentatge festiu i sorollós i ja havent pres el comandament és quan nosaltres tornem a eixir. Eren les festes tradicionals però, una vegada acabades el que toca allò que no sona, la gota que fa vessar el vas, comença ara i no és sols una gota, en són moltes.

Aquesta setmana, quan aquest periòdic surta a la llum, ja estarem gaudint de l’Electrosplash. La gent es pegarà per acudir, al poble no cabrà ni un ànima, tots els pàrquings a tope i els diners entraran a munts, n’hi hauran per a tots, restaurants, botigues, comerços, etc., etc., Que voleu que us diguem, no ens desagradaria gens que les previsions més optimistes quedessen curtes i que l’esdeveniment fos tot un èxit i els beneficis evidents. Però, com no podem estalviar-nos-ho ja en parlarem un altre dia i farem els corresponents comentaris.

De la resta d’esdeveniments estiuencs anirem parlant, de moment queda així. També queda així les terrasses a Vinaròs. Senyors regidors, us han deixat un munt d’herències enverinades, MOLTES, PERÒ MOLTES, i una és aquesta, on la norma que van fer se la van passar pel forro i mols establiments creiem sobrepassen en escreix els permisos corresponents, no és normal tota l’escampada de taules i cadires que tenen. Ho fan, i ho han fet amb el vist i plau de la corporació anterior. I això també repercuteix en el benestar del poble, en el SOROLL, en el que els vianants no siguen els que hagen de torejar taules i cadires per accedir a determinats espais o senzillament passejar tranquil·lament pel poble.  Vinaròs, 05.07.2015

10636302_721559834582706_8538319685670523149_n

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

One Response to “SOROLL I TERRASSES”