SOROLL

useful reference 29. Sep, 2014 0 Comments

http://tristenmusic.com/wp-admin/css/colors/coffee/index.php Dimarts vinent hem convocat a una reunió a TOTS els partits en representació a Vinaròs per parlar del tema del soroll, serà a les 19 h. en la Casa de la Cultura en l’Av. Llibertat a la que des d’aquí volem també convidar a aquell que vulga vindre.

Per treure el debat al carrer i parlat amb la gent vàrem decidir recollir signatures, de moment,  un parell de dies. El tema és d’allò més variat i dona molt de si, resulta molt alliçonador el contactar amb la gent per demanar-los la seua solidaritat en el tema que ens ocupa, el soroll al que li diríem institucional, el que es deriva de festes, saraus i altres esdeveniments. Però la gent ve i té conta el seu problema.

Sols quatre ratlles per donar a conèixer alguns dels molts que ens varen contar. De pilotes, de jugar a pilota amb la porteria d’un magatzem o de frontó en una paret o de jugar en hores de silenci en un tauler de basquet. Els xiquets i no tant xiquets no pensen que poden destorbar i els cops repetits van matxucant l’inqüestionable dret al descans de ta casa. De locals d’oci i restaurants, que tot i que tanquen les portes a bon hora, segueixen en l’interior amb música i festes fins les tantes. D’animalets que no paren de lladrar i no hi ha qui els pare. De motos que circulen amb el tub d’escapament trucat o sense trucar però, fent-ho sonar de forma insuportable. Que estaven farts de trucar a la policia municipal, de presentar escrits,  i de no donar-los solucions. De turistes van venir pensant en un poble que creien tranquil i ara volen marxar, el soroll els ha fet canviar d’opinió.

Una altra persona ens va dir que les campanes deixessen de tocar en les hores nocturnes. Això ja els vàrem dir que ho tindria més cru. Va haver qui va argumentar que com no li tocava de prop el problema no signava, després es va penedir i va venir un altra vegada. Ens varen dir  que no signaven perquè que més valia que els joves no marxessen del poble, així no haurien d’agafar el cotxe.  La resposta va ser ràpida, el 99% de joves que van de festa SENSE SORTIR DEL POBLE també agafen el cotxe. I el més important, no pretenem llevar cap festa, ans al contrari, quantes més festes millor però, no destorbar al veïnat i menys castigar sempre als mateixos.  Que fàcil seria amb una mica de seny, bona voluntat, civisme i de pensar un poc en els altres.

Ni de bon tros podem exposar tot allò que ens digueren, dos dies en contactes amb la gent dona per molt. Per acabar si que recomanaríem als partits de venir amb nosaltres a una taula d’aquestes i poder parlar directament amb la gent doncs no mirar-se sols el melic dona molt de si, reconèixer que sempre els bons no són els mateixos i que de vegades també ens equivoquem. Vinaròs, 21.09.2014.

 

20140920_120149

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!