SUPORT A RAMON

trav rencontre guyancourt 06. Jul, 2017 0 Comments

Lys’va images

Des d’aquesta tribuna pública, avui volem donar el nostre suport i solidaritat a Ramon Alcañiz. Persona a qui se li ha aplicat la Llei Mordassa i se li ha penat amb una sanció de 600 €. Se li ha aplicat per anar a dir pocavergonyes i homòfobs als “senyors” del bus de “Hazte Oir” quan va anar a València en el seu periple espanyol volen adoctrinar als joves. Varen multar a Ramon i a un jove LGTBI per la mateixa quantitat i pel mateix motiu. Ramon, jubilat de 71 anys, un dels fundadors del moviment dels iaioflautes de València per més senyes. Sempre està en les reivindicacions per una societat més justa i que, com molts de nosaltres, està fart de corrupció, de lladres, dels desnonaments, de la pèrdua de poder adquisitiu de les pensions, etc., etc., etc..

Cal dir que Ramon Alcañiz està molt vinculat a Vinaròs i a la nostra Associació. Passa temporades al nostre poble i en la seua darrera estada tampoc va faltar a la reivindicació per l’AP-7 gratuïta, ja!. Per tant Ramon, rep el nostre reconeixement de la vàlua de la teua (nostra) lluita i la condemna d’aquesta Lleei que ens constreny i retalla els nostres drets. Afegirem arribats a aquest punt, que aquesta Llei és la que ens restringeix la possibilitat de tallar la carretera allí on volem nosaltres i l’obligació de comunicar al Subdelegat del Govern en Castelló, en10 dies d’antuvi, qualsevol acte al carrer. Per a mostra un botó. D’aquí i per l’amistat en Ramon la nostra present declaració.

No farem nosaltres ara i aquí un estudi detallat d’aquesta Llei i del que significa, hi ha molts estudis que ens diuen del seu abast i de les seues repercussions. El que sí que direm és que en les actituds personals són les què s’ha de tombar aquesta injusta llei. Actituds com les de Ramon que diu que no pensa pagar la multa són les que ens mostren el camí a seguir. Haurem de tornar a retrobar actituds que mostràvem davant de la dictadura per a què se’ns escolte.

Per acabar en positiu, i per l’adient al cas, cal dir que ens sumem a les manifestacions en favor de la tolerància i la igualtat dels col·lectius LGBT que en aquests dies han celebrat el seu dia de l’orgull i de les manifestacions i decoracions que ha fet l’Ajuntament de Vinaròs pintant en alguns llocs del poble els colors de l’arc de Sant Martí (arco-iris).

Vinaròs,  02.07.2017.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!