TARDOR – HIVERN

tardor lligada Tots els anys passe el mateix en aquestes estacions de l’any, les fulles van caient i els carrers s’omplin de fulles seques. A Vinaròs no som cap excepció i també com a tot arreu les fulles omplin les voreres i de vegades dóna gust els anar xafant-les però el perill afegit que tenim al nostre poble és que amagades baix les fulles igual apareix alguna “caquita” de gos que ens lleva tota la poesia que acompanya a aquesta estampa de tardor, llavors te`n recordes de l’amo del animalet que ho ha soltat i qui poc civisme té aquesta persona. Hem d’anar  en el cap cot, mirant al terra, mirant les fulles i les sorpreses descrites.

Els arbres que no estan degudament podats tenen les rames totalment descontrolades, semblen grenyes desllavassades que si t’encantes  mirant al terra te lleven les ulleres.  Les persones que netegen fan tot el que poden, el que no sabem si fa tot el que pot o deu és l’empresa encarregada de netejar…   i així van passant els anys sense que la neteja millore.

No és tan difícil d’entendre i de plantejar l’arribada d’aquesta estació, així si poden els arbres abans de que les fulles comencen a caure suposaria un estalvi prou important doncs a més a més d’estalviar l’ensurt que representa una rama rascant-te el cap, les fulles no anirien al terra deixant-la diàfana per vore perfectament on podem posar els peus. Aquestes fulles tampoc representarien cap perill d’embús de les clavegueres que no estan massa netes

Per acabar direm que el nostre Ajuntament mire el que fan al poble de Borriana amb els festivals, que han limitat els decibels de soroll i han escoltat als veïns. Que si aquí a Vinaròs van fer la primera assemblea ciutadana sobre aquest tema, abans de prendre cap decisió en facen un altra explicant els plans, plantejaments i circumstàncies que ens porten a vore noticies de renovació d’espectacles musicals. Cal tranquil·litzar als veïns i dir-los abans de res si podran dormir o no i que l’ensurt no se l’emporten al vore els cartells i ja no hi hage remei.

Continuem tallant la nova N-340 a l’encreuament amb la N-238 a les 16 h. demanant l’AP-7 GRATUÏTA, JA. Aquesta serà la 6 ena. vegada. Per tu, pel teu amic, pel teu parent, pel teu veí, vine amb nosaltres, entre tots ho farem tot.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!