UN ALTRE LLENÇOL PERDUT

imagesJa ens queden pocs i sols falta que els anem perdent. Esperem que aquest siga l’últim. Ens referim a la pèrdua de la bandera blava del camí verd de Sol de Riu, partida Deveses. Segons la informació s’ha perdut pel camí, el camí de la informàtica, que tothom sap que és erràtica i per una mala teclada se’n va tot en orris. Però aquí no sabem si ha fallat l’ordinador, el servidor, la tecla o pot ser el servidor del poble que no ha ordenat tocar la tecla. Per una raó o per un altra aquesta bandera blava que SÍ que ens la mereixem ara no oneja on li correspon. El que no sabem si la podrem recuperar.

Sembla que aquests senyors que donen aquestes banderes ens porten la contraria a MIGJORN, doncs som molt crítics en la que donen a la platja del Fortí. A finals d’abril ja publicàvem un article denunciant que quan plou aquesta platja queda contaminada pel vessament d’aigües negres. Sent per tan un contrasentit.

Pel poble és molt important cuidar de les dues banderes que ens queden i creiem que cal fer quelcom més per conservar-les i recuperar la perduda. Pot ser alguns dels nostres governants no justifiquen les 14 pagues que s’han atorgat.

Per un altre costat cal dir que demanàvem que no s’utilitze herbicides en la zona urbana. Aquesta vegada hem vist que s’ha estat emprant a la llera del Riu Servol, al costat del pont romà, on queden les oliveres plantades en terreny inundable que són un perill per tot el poble. Allí és un lloc on pot entrar el tractor desbrossador o senzillament els manuals. Aquestes oliveres semblen “SAGRADES PLANTADES ILEGALMENT”

Per acabar des de MIGJORN reclamem a la ciutadania la màxima assistència a les assemblees veïnals per manifestar totes les mancances , idees, queixes i suggerència que es tinguen per millorar el poble. Tots som importants per fer un poble millor.

Continuem tallant la N-340 tots els dijous a les 19 h. en el punt quilomètric 1053,700. Volem l’AP-7 GRATUITA, JA!!. Si tens dificultat per acudir posat en contacte amb nosaltres avmigjorn@gmail.com.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!