03 DE NOVEMBRE 2016. 51ena. ACCIÓ A LA CARRETERA

milanuncios contactos mujeres alava 03. Nov, 2016 0 Comments

Milanówek img_1434 img_1443 img_1445 img_1446

http://compagnieankreation.fr/?samosval=site-de-rencontre-gratuits-pour-les-femmes&4e5=9c MOVIMENT VEÏNAL TRANSVERSAL PER UNA AP-7 GRATUÏTA, JA!.

 

Un xoc entre un camió i un cotxe. Fa un parell de dies un altre accident a  la N-340 a l’alçada de Sant Carles de la Ràpita va ser el protagonista forçant cues quilomètriques. El conductor del cotxe va ser excarcerat pels bombers. Un més, un nou accident a comptabilitzar… El primer que penses és si ha sigut algun familiar, amic, company… quin neguit!. Tots tenim algun ser estimat que va a sovint a la carretera. No podem quedar-nos en casa. Hem de fer sentir la nostra veu!.

 

Com que al País Valencià no ens deixen fer el tall en aquesta carretera allí on nosaltres volem, ens situem dalt d’un pont mostrant la pancarta reivindicativa: PROU! AP-7, GRATUÏTA, JA!. Cal dir que la majoria dels camioners evidencien la seua conformitat fent sonant la botzina. El responsable de la negativa és el Subdelegat del Govern (PP) que vol que molestem i ens enfrontem als veïns, cosa que nosaltres rebutgem.

 

Per fi tenim Govern nou i per consegüent nou ministre de Foment. Caldrà escoltar les seues declaracions a vore si se’n recorda d’aquestes comarques. Seguirem anant a la carretera.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!