EN MARXA LA CELEBRACIÓ DEL NOSTRE 40 ANIVERSARI

sin-titulo

Estimat amic,

Aquest any fa 40 anys que la nostra Associació va començar a caminar. Any 1976 amb un règim que acabava de soterrar al Dictador.

Fa 40 anys, uns quants amics, membres del Centre Excursionista de Vinaròs (CEV), van decidir promoure un moviment popular més ample que donés una veritable participació a la ciutadania; així va néixer l’Associació de Veïns de Vinaròs “MIGJORN”. Després d’algunes reunions varen fer uns estatuts, els quals varen ser enviats a l’aprovació indispensable de Govern Civil de Castelló.

La història després és prou coneguda: constituïda l’Associació de Veïns, formaren  LA UNITAT POPULAR INDEPENDENT (UPI), aconseguírem 3 regidors i formar Govern municipal junt amb el PSOE en el primer Ajuntament democràtic.  La ressaca d’aquesta etapa ens portà a un període que sols l’aparició d’algun article i alguna activitat esporàdica mantingueren la flama sempre viva. Fou per l’any 2000 quan reeixirem amb més activitat, des d’aleshores no hem parat i cada vegada en més força.

Per commemorar aquesta fita hem fet un petit programa al que us volem convidar i animar-vos a participar. Actes que també hem tingut el plaer d’incloure’ls en el Programa d’Activitats del 775 aniversari de l’atorgament de la Carta de Població de Vinaròs.

Esperem comptar amb la vostra estimada presència en tots els actes possibles, UN ANIVERSARI D’AQUESTA MENA SOLS LA PODEM CELEBRAR MOLT POQUETES ASSOCIACIONS.

 

Us saludem ben cordialment,

 

 

http://simprof.pl/?myrka=szukam-chlopaka-z-malym&510=0a 20 de Novembre: A les 11 h. També en l’Auditori Municipal, trobada d’Associacions de Veïns. Amb la participació de diferents Associacions amigues

 

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!