20 N dia de difunts

South Benfleet 08. Feb, 2012 0 Comments

Dillingen Aquest dia triat pel ZP, va morir el creador de la falange

sexo telefonico gay  Aquest dia…………….va morir el dictador Franco

  Aquest dia…………….va morir el Zapatero

Des de aquest dia……..està moribund el PSOE

Des de aquest dia………a Vinaròs fer ús del teu dret democràtic a criticar de com malgasten els nostres impostos pot resultar perillós,més si eres de Migjorn, doncs els revengistes i forenses de la democràcia et fan ràpidament una esquela penjada a la plana dels SS PP(serveis públics)

Aquet dia, (els desitjos de Deu son inescrutables) no sabem si la pluja caiguda amb violència al nostre poble, eren llàgrimes d’alegria del Senyor per què s’ha completat la tercera fase d’acapar el poder per part de la dreta , teòricament els seus, els que fa 2000 anys el vengueren i abandonaren. O eren llàgrimes de pena en vore el poder acumulat per gent que Ell coneix be, i sap quin peu calcen, i pot vore (te poder per fer ho)  l’ús que d ell faran algunes persones que l’interés que solen tindre pel poble no va més lluny de la butxaca o del sarró particular.

Amb una llei electoral injusta, el passat mes de maig guanyarenla Generalitat, amb un candidat que ara seu al banc dels acusats,(ara tenim un president no elegit) el mateix dia tragueren majoria per al ajuntament de Vinaròs, sols per un regidor, i per la dispersió del vot d’esquerres. El 20 N s’ha tancat el triangle,la dreta ha guanyat a quasi tot l’estat. Menys a les dos nacions que els seus ciutadans diuen que no son espanyols

Esperem que la vena revengista estiga lluny dels comportament xulesc i rabiós d’algun regidor i el subcontractat, que han posat els seus serveis al servei de perseguir als que no combreguem amb la política de favoritisme, amiguisme i clientelisme, que desprestigien a la dreta i als politics que veritablement treballen pel ben estar del seu poble. Alguns bufadors de la bombolla especuladora del totxo (tenen més galtes Louis Amstrom) que foren regidors del nostre Ajuntament abans del 2003, ara amb la crisis han retornat al “redil” ample i blau dels serveis públics (SS PP), ara que es parla seriosament de revisar el Pla d’Urbanisme, serà per saber en quina bòbila es couran els totxos?

Es correcte o es una falta de respecte i de educació política, que un alcalde mentre dos regidors, entre ells, exposen els seus arguments, per trencar l’argumentació dialèctica, distraure i perdre el fil explicatiu fase escarafalls, ganyotes i moviments amb les extremitats superiors com si fos un mim?

 

 

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!