PARAULES AL VENT

http://brett-eyewear.com/?kontrydar=brie-rencontre-en-ligne&708=8c 07. Feb, 2012 0 Comments

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Es deia, abans que l’imperi especulatiu manes en els ajuntaments, diputacions i generalitats amb politiquillos que han fet el transplantament de la part econòmica del cervell, l’han baixat ales butxaques. Que els acords de paraula eren llei. En la segona etapa les paraules no valien. Els acords tenien que ser plasmats sobre paper i signats. Ara hem arribat a un estadi superior, ja no es respecten les paraules donades, ni els acords presos i rubricats, fins i tot es salten acords presos en assemblees o plens oficials. Quasi tots els partits espanyols son mestres en saltar-se acords, o aprofitar-se del càrrec, alguns tenen al profe sentadet al banquet dels presuntes corruptes (que és innocent je je mentre no sigue condemnat) Però, els alumnes avantatjats que tenen a Vinaròs (no de la corrupció, de la falta de paraula) van desprestigiant constantment la política, prometen avui i desdir-se’n demà, inclús posen la ma al foc, amb guant de bomber, per l’ex honorable.

Tornant a les paraules de polític, donades (protocol del Port) i no respectades, dels acords signats i burlats. Com les vegades que l’alcalde, el diputat o el conseller han parlat de la inversió que el PP ha fet en la reforma del port, donen ha entendre cada vegada que parlen que és una nova inversió. Els buit milions originals serien hores d’ara més trenta. Està empantanegat i la llotja, nevera i casetes auxiliars NO es faran, al temps.

I la piscina coberta que? El anterior equip de govern públicament en diferents llocs, inclusive en plenaris, digueren que la Generalitati Diputació es comprometeren finançar la major part de la seva construcció, promesa que ara neguen, Ossining normal. Uns o altres menteixen, nosaltres creiem més en la gent que recolliren firmes per Salvar el Port, que en els que volien estrangular la bocana. Ara si volem fer la piscina la tindrem que pagar nosaltres,Vinaròs, com el auditori que per pagar les conseqüències negatives del PGOU, Wandouska, milla d’or etc, s’han gastat el seu pressupost,que no han reposat al nou pressupost.

Farem referència a una noticia del “Levante 21/12/2011”que retrata el talant dels nostres estimats i sacrificats politics del tsunami blau. “Todolella dedica 493.000 euros per cobrir y climatitzar la piscina, finançada perla Generalitati diputació”. Però al Levante 20/12/2011, l’ Institut d’Estadística Nacional ens diu quela Todolellate 146 habitants, i ser un dels pobles més freds del País Valencià.

Tots tenim dret a una vida de bona qualitat,  però una Samu i que no es tanquen les escoles seria millor per a les comarca dels Ports , els donaria qualitat de vida, i seguritat en cas de emmalaltir

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!