RETRAT DEL DEPARTAMENT DE SALUT DE VINARÒS – Desembre 2017

19. Dic, 2017 0 Comments

Sin títulohttps://vimeo.com/247984646?ref=em-share

Avui ens sentim molt orgullosos de presentar aquest document a l’opinió pública. No és que tenim dades exhaustives,  a l’inrevés, ens han costat molt d’aconseguir i en són poques, hem hagut d’insistir molt. Però tot i així amb les facilitades pel mateix Departament i les que hem pogut aconseguir nosaltres de la Memòria de Gestió de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, de l’Institut nacional d’estadística i de la molt valuosa aportació de la Federació d’Associacions per la Defensa de la Sanitat Pública, les hem ajuntat i ara  podem treure a la llum aquest informe o, com li hem volgut dir nosaltres, aquest RETRAT.

Òbviament no estem contents DEL RESULTAT, doncs ens agradaria que les conclusions fossen millors però, davant de les circumstàncies volem evidenciar el que tothom diu però que ningú fins ara havia aconseguit: Posar negre sobre blanc un munt de dades que evidencien les greus mancances que patim en aquestes contrades. Ho diuen les xifres i ho mostren de forma crua i real.

Volem una sanitat millor, volem una sanitat que tenim dret, que la paguem igual que la paguen la resta de ciutadans del País Valencià i que a nosaltres ens ve retallada des de fa molt de temps, massa temps.

Esperem que els governants actuals de la Generalitat  puguen aconseguir minvar les diferències existents. Volem que les promeses siguen realitats i que la millora arribe d’una vegada per totes.

17.12.12 RETRAT DEL DEPARTAMENT DE SALUT DE VINARÒS 1

http://mon-osteo.net/m4r1ju4n4.php West Elkridge Repetim la conclusió que surt a la fi del document : Creiem que l’estudi evidencia tot allò que hem estat dient durant anys:  Que les xifres mostren que la nostra comarca és l’última en tot, en recursos d’inversions, de materials i equips, de personal i de dotacions, i amb molta diferència amb la resta dels territoris.  Tot açò implica, que malgrat que paguem els mateixos impostos tenim un servei sanitari molt inferior.

 

PD.- SEGUIREM TREBALLANT.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!