NOVAMENT L’ESCOLA JAUME I

http://vedantaiowa.org/?makrosyt=cc-free-dating-sites&3ae=0f 28. Dic, 2017 0 Comments

Bijapur 0c21cf81-b9a8-4be0-b54a-dc6de185e820

Com que no hi ha forma de concretar quan es farà el nou col·legi Jaume I, ni quan deixaran d’estar els xiquets en barracons, nosaltres seguim en la nostra campanya i per això avui volem repetir la inauguració del col·legi inaugurat. Però com ja posarem la primera pedra, la primera rajola i la primera porta, enguany hem pensat que el millor és posar LA PRIMERA FINESTRA.

Ja ho vàrem publicar en dies passats i per fi avui podem dir que ho fem efectiu. La primera finestra a la vida, la primera finestra per on l’aire fresc puga aportar cultura a una estructura digna. Lluny dels repetits barracons que avui per avui han de suportar els nostres xiquets.

No fem aquest acte per ser els xiquets els destinataris innocents que haurien de gaudir la nova construcció, ho fem pels innocents que es van empassant les promeses dels responsables de la generalitat quan ens diuen que la cosa està feta.

I com que no volem fer més llenya de l’arbre caigut, perquè no hi ha qui l’arreplegue, acabem l’acte donant per posada la primera finestra del nou col·legi Jaume I, tant de bo l’any vinent no ens calga posar novament una primera …..

Vinaròs, 28 de desembre de 2017.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!