A MIGJORN ENS FAN FORA DEL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL.

Bhamo 06. Mar, 2014 0 Comments

http://cerclescondorcet.org/2018/07/09/https/cersclescondorcet.org/.git/HEAD menosprecioA MIGJORN ENS FAN FORA DEL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL.

Ja està, també ens han fet fora del Consell Escolar Municipal (CEM). Des que el PP va prendre possessió del govern municipal va tenir una obsessió en la nostra Associació.  Primer ens va fer fora del local en el que veníem fent les reunions ( 1 er pis del local de les camaraes), ens va fa desnonar i va segrestar els armaris amb els nostres documents, després ens va donar el títol d’associació NON GRATA, ens menysprea no contestant-nos a les preguntes que li fem i ara, per fi, se’ns ha tret de sobre del CEM. I no ens fa fora del Consell de Salut del Departament perquè no pot, es supramunicipal, però no creiem que no ho haga intentat. Som així d’importants i ens tenen tant d’afecte.

Doncs be, anem al que anàvem, ja hem rebut la sentència (gens imparcial) que no ens correspon cap lloc al dit consell. Representant que veníem mantenint des de temps immemorial i que anàvem  substituint de tan en tan. Representants de Migjorn en el CEM foren entre altres, Sebastià Casanova, Domènech Fontanet, Lluis Batalla, Sebastià Fabregat, etc.

En l’últim CEM, a proposta nostra, la representant titular al dit consell fou un membre d’AVENORD,  l’altra associació de veïns que hi ha al poble  i com a suplent hi havia un de MIGJORN, de tal manera que fórem presents sempre en les reunions del Consell i passant-nos informació del que allí s’anava tractant.

Ni volíem ni volem de forma exclusiva el lloc al dit consell, ni pretenem ser titulars indiscutible d’aquesta plaça, tal com ho hem demostrat però, si que considerem que l’ocupant de la mateixa ha de ser representant de les Associacions de Veïns de Vinaròs. Associacions que en els seus estatuts consta la d’interessar-se pels problemes  escolars.

Associacions de veins que som reconegudes per tot arreu i formem part de molts de consells que escolten la veu del poble, a Vinaròs en tots els consells que ha format l’actual equip de govern ha tingut molta cura de no incloure’ns en cap. En l’únic el que estem i els podem dir alguna cosa, ara ens fan fora.

Res tenim en contra de les més de 100 associacions que integren el llistat municipal d’associacions locals, totes molt dignes, totes necessàries, però l’Ajuntament no pot recolzar-se en elles per excloure’ns del lloc que ens  toca per llei, per antiguitat  i per la vinculació que des de la seua formació hem tingut amb el Consell Escolar Municipal.

Podran fer-nos fora de molts de llocs però mai podran callar la nostra veu. Vinaròs, 24 de febrer de 2014.

baixa

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!