RECOLÇAMENT AL SR. TÀRREGA.

Barra Velha 07. Mar, 2014 0 Comments

Loei 44041El senyor regidor d’obres i serveis en dos mitjans de comunicació escrita  el dia 13 d’aquest mes, demanava col·laboració veïnal. De  Migjorn pot comptar que tindrà una total col·laboració.

http://sanfilippobcn.es/?zadaniye1=verificentro-df-citas-por-internet&53b=1c Diu que han creat una aplicació que per rebre avisos d’averies per millorar la gestió i que ha rebut 600 notificacions l’últim trimestre del 2013. També explica que s’han solucionat 150 problemes i que en queden menys de 300 per arreglar. Nosaltres que som de l’escola del Siruela hem contat fent muntets de pedres i no ens surten  els càlculs, pot ser s’obliden de 150?.  Ja ens dirà , si li ve de gust, on està la diferència i quines són aquestes 150 incidències que han obviat, oblidat, trencat o deixat al fons del calaix.

Diu en les notes de premsa que reben crítiques del poble per l’enllumenat.  Migjorn també  els hem dit en repetides ocasions de forma verbal i mitjançant dels setmanaris locals allò de que vinga, que vinga, que vinga la llum, doncs és evident les mancances que aquest tema porta. Carrers foscos, bombetes que no van, en fi és nota deixadesa en aquest tema.

Si vostès no veuen les deficiències que hi ha en l’enllumenat o és que viuen de la via cap amunt o no patejen  el poble «El alumbrado de Vinaròs es fuente de críticas». Com esperen que calle la gent, com esperen no rebre crítiques. Si la llum i altres coses no funcionen i se’ls diu la veritat/crítica i no fan cas. Vostès el que han de fer és  donar les instruccions i si fa falta en castellà (la llengua oficial del PP) a les empreses que porten els manteniments «ME ARREGLAN Vds. TODAS LAS DEFICIENCIAS QUE OBSERVEN» .

Que no ens canviaran el nom i ens diran llumeners en lloc de xocolaters?.

Més històries. Ara anuncien que han salvat algunes palmeres pel tractament que han donat. Ens alegrem de la noticia, el que passa és que ens fem una pregunta molt senzilla:  per què no ho van fer abans i ens haguessem estalviat tanta palmera morta, alguna emblemàtica. Per què han tardat tant en aplicar el present tractament.

El que també els hem de felicitar és en el disseny de les rajoles de la plaça de la Mera. Quan es trenca alguna, buiden l’espai  i l’omplin de ciment. Poc a poc i en el temps tindrem una plaça dura, però molt dura i plena de ciment. Vinaròs, 24 febrer de 2014.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!