Abús de poder o menyspreu a Vinaròs per la Generalitat i Costes

carnally 21. Mar, 2010 0 Comments

donna matura cerca uomo pordenone Balada, 7 Dies 20-3-2010.”agradecimiento dirigido a la Dirección General de Costas, avanzando que el plazo previsto de la actuación se situa en dos meses”

Puri Aquest es el temps que tindrem esta muntanya gegant d’arena negra que tapa la vista de la mar, i que inutilitza la meitat de la platja del passeig reformat.
La Generalitat ha tingut més de dos anys de temps per fer el dragatge del port, i no fer-ho ara en plenes vacances de Setmana Santa i Pasqua
Vinaròs, i els seus habitants, mereixem per part d’aquestes dues administracions (que paguem entre tots) un poc de respecte i informació.

Davant d’això preguntem:

* Si la Generalitat Valenciana ha tingut dos anys, perquè ho fa ara?
* Per perjudicar políticament a l’equip de govern (P.V.I-P.S.P.V.)?
* Per perjudicar als ciutadans i turistes?. Els ciutadans aguantarem, però, els visitants-turistes, tornaran?
* Per perjudicar als restauradors i bars de la zona perquè parlaven malament de la reforma del passeig?

El quatre de març començaren a fer el clot, el regidor de Medi Ambient no tenia constància, i ara diem: Per que l’Ajuntament no va parar l’abocament de l’arena a la platja?
Costes te control de la costa i platges. La Generalitat te l’administració i control del port. Però, el port i les costes són de Vinaròs !!

P.D. Avui fa 13 dies de la rebaixa de sous als regidors de Vinaros, a quants pobles més han presentat la moció? Moció de demagògia barata que algun partit els hi resultarà car.

Escolta el tall de veu a: www.radionueva.es

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!