Inauguració monument Jaume I

L’ Ajuntament de Vinaròs ha remodelat l’avinguda Jaume I, el vial que més s’identifica amb la «zona de marxa» de la ciutat, reduint sensiblement la presència de gespa, davant els danys que aquest patia.

El tanca central de l’avinguda de Jaume I ha estat substituït per grava gruixuda que reposa sobre una tela inferior que impedirà l’aparició de vegetació, com va destacar el regidor de serveis Agustí Guimerà. Tot i això, l’avinguda conserva un complet arbrat. «La gent quan sortia de marxa ho trepitjava tot, els cotxes aparcaven sobre, els desperfectes eren un continu» va comentar. Una escultura en honor a Jaume I, reposant sobre una gran pedra, construïda per l’artista de Borriana Joan Carles Molés, és l’altre element més significatiu d’aquesta remodelació. La inauguració de la remodelació es va fer coincidir aquest divendres a la tarda amb la de la peatonalització del carrer contigua de la Mare de Déu del Lledó, que havia patit fins ara fins a tres reformes consecutives sense èxit.

Pel que fa a l’escultura, Guimerà detallar que està feta en polièster, amb un tractament especial que ofereix reflexos similars a un mirall. A més, va aclarir que portava construïda fa uns quants anys però s’estava a l’espera de la remodelació d’aquesta avinguda. La renovació del carrer del Lledó ha estat possible gràcies a una millora de la constructora de la zona del Hort dels Farga, «com totes les coses que no es controlen bé, es va fer de qualsevol manera per això esperem que ara aquesta reforma sigui ja l’última «va comentar el president de l’associació de veïns Vicent Beltrán. Est

http://news.vinaros.net/v10/index.php?sec=vinaros

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!