Aixó no sura!!!!!

fuerza-grupoPerò les armilles salva vides son nostres. Fem ús d’elles

El PP el partit més negatiu per als treballadors i les classes socials més desvalgudes. Com  dictadura,ens afona amb lleis retrogrades i retallades socials. La dictadura va maltractar el jovent, el PP està maltractant als jubilats, els joves de la dictadura.

El PSPV, el partit espanyol que quasi comparteix aquet negatiu trofeu. Partit d’esquerres que quant governa li fa la feina bruta a la dreta, que ella, la dreta, quant governa fa la feina que li mana el capital.

Sí, el PP governa amb una majoria electoral aconseguida a les urnes, majoria que a mesura que hi passa el tems i avancen les investigacions sobre els casos Gurtel i Barcenas, va sortint a la llum pública les dades dels finançament de les campanyes electorals finançades amb possibles irregularitats. És de caixó que si tens més pressupost a gastar, més propaganda pots fer, el missatge arriba més lluny. Pots traure a passejar els vots captius (Fabra dixit) que has anat col·leccionant entre campanyes electorals, exemple. “ Fabra llama a Baila (el Grinyó més “merescut” que mai ha donat Vinaròs, ho el va donar el PP) i li diu… No sé la cantidad de gente que habré colocaddo en 12 años “i enumera els llocs on guarda el bots, a la Diputació (fora), Penyeta Roja, Instituto Promoción Ceràmica, Escuela Taurina,(bon lloc per fer de padrí) port de Castelló etc. !! quina vergonya, si en tingueren ¡¡.

Al mateix diari “Levante 29/11/013”parla del afer tingut entre el sr Fabra i el nostre Grinyó Ballester, P Baila, per col·locar alumnes al collegi la Consolació de Borriana.

Les armilles salvadores ja¡¡ i ara¡¡ tenim que fer ús d’elles per salvar el Poble dels corruptes, alguns d’ells imputats. Imputats que votaren el tancar RTV a les Corts.  El recaptador de vots ja fa el pallet per anar de vacances a Albocàsser.

Armilles que son la unió dels partits de Centre Esquerra, doncs que un partit que sols tragué un (1) regidor més faça lo que li dona la gana, amb burles, ofenses i mentides de la resta de regidors.

PSPV, BLOC, PVI, ESQUERRA REPU, E UNIDA, junts vareu traure més vots que la dreta, (PP 5.878, i !!mana ¡¡, tots junts traguéreu 6.623) la dreta te 11 regidors, i la majoria de vots populars sols teniu 10, vosaltres mateix.

Sabem que és difícil un acord  per  les pròximes eleccions municipals, (més difícil era que les franquistes es reconverteixen en demòcrates). Però teniu l’obligació de desar personalismes hi intentar…. LA UNIO

Vinaròs, 2/12/013   

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!