VINARÒS, NI NETEJA, NI PALMERES.

http://emcesa.com/?yaxta=chica-busca-chico-valencia&93f=de 18. Dic, 2013 0 Comments

unhopefully 2013-12-03 18.59.15L’Ajuntament de Vinaròs estalvia, si veïns, estalvia cendra i escampa farina (dita dels  nostres avantpassats). Han canviat d’empresa de recollida de brossa i ja comencem a vore signes que la cosa no ha millorat massa. Des de l’arribada de l’Alcalde Moliner (tomba convents) entre altres grans decisions va privatitzar el servei de neteja del poble, cada vegada va a pitjor i cada vegada ens costa més diners i sempre en benefici d’una empresa que, si com totes té el dret de buscar un benefici, el que no està clar és que ho haguem de pagar nosaltres i amb un servei tant deficitari. Esperem que això sols siga una apreciació d’un  començament i que aquesta empresa ens faça oblidar l’anterior i guanyem en neteja i benestar. Com sempre estarem a l’aguait però avui portem una mostra i diuen que per a mostra un botó, en un dels carreres que hauria de donar bona imatge del poble, el carrer de Sant Francesc «sense convent», com mostrem en la foto de  l’article, la imatge que donem és de «LLENÇOL PERDUT».

site de rencontre pour jeune entierement gratuit També s’estalvia en llum, com continue el servei d’aquesta manera ens podem canviar el nom del poble  i passar a ser l’Alqueria Fosca “LLENSOL PERDUT»-

El que han d’obtenir el permís de conduir han d’anar a Castelló sense rodalies «LLENÇOL PERDUT».

En sanitat i ensenyament tenien els llençols bruts, gastats i en algun forat.  El mal de tot és que a l’armari ens queden pocs llençols, l’aixovar no és massa gran, entre els que perdem i els que ens trenquen veiem que ens quedarem amb el cul a l’aire i sense haver-ne gastat cap.

I de palmeres cada  setmana menys, al poble que entra el morrut si no se l’atura malament. A Benicarló el morrut els ha respectat o, millor dit, l’han tractat com cal i tenen un percentatge molt baix de palmeres afectades en territori públic, tot el contrari que a Vinaròs. No cal fer comparacions però si que dona enveja i encara més si tenim en conte que aquí tenim una primera autoritat que PRECISAMENT EN AQUEST TEMA si que hauria de donar lliçons.

Vinaròs, 10 de desembre de 2013

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!