Ajuntament de Vinaròs, ens polític irrespectuós amb el medi, o Bufet d’advocats

mentires

 

 

 

 

 

 

 

Ajuntament de Vinaròs, ens polític irrespectuós amb el medi, o

Bufet d’advocats

 

1) Procés.– L’antic abocador tenia obert un http://murielgilbert.com/page/6?mdl=chronique Expedient Sancionador per contaminació del medi, per una denuncia de veïns, i de Migjorn. Hores d’ara no s’ha informat a la ciutadania, ni als denunciants. Si la culpa del expedient sancionador sigues de Migjorn, o de l’esquerra, ja hauríem sentit tocar les campanes al vol.

2)  Procés.—Fangs tirats a la zona Capsades, possiblement carregats de plom de les pintures, (i altres elements del clavegueram de les industries allí enclavades) de les barques que netejaven “fondos” les rascaven i pintaven al varador, amb un espai físic reduït i arraconat, amb nul·la renovació hidràulica. Les barques que amarraven al contra moll, l’alè que baixava de Foret és menjava la pintura.   Al Ḩawātah Expedient Sancionador, per la policia de Medi Ambient de la Generalitat.

3)   Procés .— Sancionador per la plantada d’arbres dins la llera del riu, sense permís de la Confederació del Xúquer. que son un perill en una riuada forta, doncs podrien tapar algun ull del pont, amb possibilitat de sortint-se de mare. Agreujat per l’herbassar que ha crescut pels sediments acumulats de les graveres, a la part superior de la passera Dos Vilars. La Confederació Hidrogràfica del Xúquer, te obert un Expedient Sancionador. Que Migjorn denunciant, no sabem com està aquet procés.

4)   Procés.—Sancionador encetat per part de la Generalitat a l’ Ajuntament per permetre fer foc dins la Redona de l’Ermita l’any passat. En un any aquet equip salvador de tots els mals, no ha fet res perquè la cansalada, el polp xapat i la llonganissa la puguem torrar tranquil·lament, sense tindre que fer cap cursa de cros.  Ara corre-cuita fer lo que no s’ha fet en un any.

5)    Procés.—Futur Procés auto Sancionador. hem denunciat infinitat de vegades, i durant molts anys, més de quinze (15) la contaminació de les platges del frontal del poble quant plou, com Avui 18/1/2014 ha tornat a contaminar la mar, per tirar aigües fecals del clavegueram del poble.

Per què ocorre? Per nosaltres, és la parada de les bombes de transferència a la depuradora, derivant-se directament les aigües negres al mar i riu.

Responsable? En primer lloc l’Ajuntament,i en concret el regidor de Medi Ambient J. Ramón Tàrrega, el Ministeri de Medi Ambient, (Costes i SEPRONA) o la “nostra”Generalitat, tots aquest estaments son sabedors, nosaltres, Migjorn, ho hem fet saber públicament i particularment, la petjada que deixa no és menuda ni invisible, a la platja del Fortí fa un barranc a l’arena, al riu una gran taca de greixos.

Aquets responsables se auto denunciaran? Quant passe alguna desgracia direm que els anàlisis fets, son correctes,”estan dins dels paràmetres legals” ho serà que alguns veïns del Fora Forat han tirat un parell de bacinades.

Per què sembla que l’equip de govern esta sempre enfadat? Que li devem?

Vinaròs, gener 2014

   

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!