CARTA

rencontre libertine à choisy-le-roi 10. Feb, 2014 0 Comments

http://adsecurite.fr/?seledka=rencontre-celibataire-auch&d96=8e Estimats amics. El motiu de la present no és per contar-vos cap història ni cap detall que no sabeu, és per reflexionar i pensar si podem tenir raó o no i si pot ser viable la nostra proposta.

Començarem per comentar que quan unes persones van a signar una hipoteca ho fan en funció del temps real en el que estan vivint i coneixent les seues possibilitats efectives de fer front a la mateixa, en cap cas pensen en incomplir el contracte ni en que les circumstàncies que gaudeixen en l’actualitat poden variar. En el temps quan un no pot pagar, el banc et porta al jutjat, executa la hipoteca i tu quedes al carrer. I ja li pots dir el que vullgues i amb tots els motius que pugues al·legar. A la curta o a la llarga vas al carrer. Se fa «justícia» per incomplir un contracte signat. Els ciutadans som obligats a complir les nostres «signatures» o promeses fetes davant d’un fedatari públic.

Avui per avui, i entrem en el motiu de la missiva, els polítics donen constància pública del seu projecte en una campanya electoral, similarment com quant un signa una hipoteca, així queda recollit en uns manifestos i propagandes allò que ens van dir que anaven a fer. A més en les compareixences públiques en diferents mitjans, ho ratifiquen i es comprometen a portar una política determinada i a fer unes determinades accions. Saben perfectament el que diuen i a que es compromete. I ho fan sense cap pressió.

Ara, constatem tothom i ells no ho neguen, des del primer dia incompleixen la seua campanya electoral. Ens van dir que mantindrien uns drets i unes normes, millorarien la qualitat de vida, acabarien en els aturats, etc., etc. etc. i un munt de coses més que malauradament no han pogut, volgut o sabut, complir. I veiem com fallen davant de tot el poble, que igualment que un notari vam tenir constància de les seus asseveracions. Els que manen, els del PP, han oblidat les seues promeses i tot el que van argumentar per guanyar les eleccions.

Com a conclusió, la pregunta: Podem, podeu, portar als jutjats a  aquells que ens governen per incomplir les seus  promeses. Els ciutadans som desnonats per incomplir el contracte, perquè ells no son desnonats del poder per incomplir el seu. Cal pensar que si les circumstàncies canvien per a tots, ells, els polítics, SI que haurien d’haver previst tot allò que se’ls podria venir a sobre. No com el pobre treballador que el que voldria és treballar i pagar, ells, els qui ens manen, llancen pilotes fora i culpen als mercats, a Europa, a la «prima», a tot i a tots però segueixen fent tot el contrari del que varen prometre. I la farina blanca que blanca.

Gràcies per la paciència i esperem la vostra resposta. Atentament A.V. MIGJORN.

politica-politicos-propaganda-y-partidos

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!