Al equip de govern de l’Ajuntament de Vinaròs

Els agraïm sincerament la resposta a la nostra instancia(5/11/2013, nº18178) que demanàvem fer un estudi per la recOLYMPUS DIGITAL CAMERAuperació de les vivendes en mal estat del “casc antic”. No és la proposta que nosaltres presentarem, doncs  hi ha alguns edificis que necessiten una actuació urgent.

La proposta que els presentarem des de Migjorn, ja era la quarta vegada que la  fèiem, la primera el 2009, i la quarta, que és la única que hem rebut contestació per part del Ajuntament (5/11/2013).

Valorem en lo que val la preocupació del nostre Ajuntament, en assessorar a les famílies amb problemes econòmics per poder fer front a les hipoteques contretes amb els bancs, es van hipotecar per poder comprar una vivenda, en un temps que criem que seria infinit, que per sempre més podríem tindre una feina i uns bons jornals. La realitat amagada,  pels politics principalment, economistes, banquers i especuladors, es la salvatge crisis econòmica, que com sempre la paguem la gent més necessitada, els de sempre, el que sols tenim les mans com eina de treball. Com diem és una bona tasca l’assessorament.

Però no era aquet tema que és referia la nostra proposta, demanàvem que el nostre Ajuntament prengués la iniciativa per els següents motius: Solucionar el perill que representen aquets edificis bells en estat ruïnós, i el desgavell d’estils de les façanes que hi ha ara.

Fer del casc antic una bona ferramenta transformadora comercialment, respectant les façanes el seu estil anterior, el Mediterrani, al bum destructiu.

Posar al mercat de lloguer, a preus socials el pisos recuperats. El centre del poble te que recuperar la seva vitalitat que abans tenia. No pot ser com és ara, “una fabrica que a les buit tanca” quedant mort el centre del poble fins les deu del dia següent.

En la instancia fèiem esment al procés que nosaltres modestament proposàvem. Fer un cens de les cases in habitables i perilloses per al veïnat. Ve està que les vivendes passen una mena de ITV, però hi ha cases que la revisió i rehabilitació és urgent. Aprofitem la vinantesa per demanar, si és possible, la quantitat de cases en estat ruïnós que tenim a Vinaròs. Més les vivendes construïdes per la Generalitat (IVVSA) a Vinaròs quantes estan desocupades.

Instancia adreçada al sr Alcalde President del Magnífic Ajuntament de Vinaròs, Juan Bautista Juan Roig

A.V. Migjorn, Vinaròs 7/1/2014

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!