AL SENYOR TÀRREGA

matchlessly Mestre de què?, qui? vostè?, qui vol donar classes de què?. Si, en la seua parrafada del passat número d’aquest 7Dies, feia unes declaracions envers al nostre president Vicent Beltran que volem aclarir per si de cas algú del poble no ho tenia clar, sabem que a vostè, docte catedràtic, no li caldrà però allà va.

rencontre ayrault La autocomplaença la té, la tenim, en la feina ben feta, en el portar la veu de la nostra Associació als Plens i tenir una presència sistemàtica en els mitjans d’informació, en la confiança de la nostra assemblea i en el recolzament de molta gent. Demostrant a la resta de la població de com és pot defendre unes posicions en l’Ajuntament, fora de partits polítics. Ens sap greu que no li agrade, però, que li farem?.

Mushābani Diem allò que la nostra experiència i la gent del poble ens tramet, no som doctes ni tenim cap títol, cosa que sembla que vostè si que en té. Per tan, acceptem crítiques i sobre tot, aprenem d’aquell que ens vol ensenyar, sempre veient el que més interessa al poble.

http://pombaltv.pt/?bandit=you-tube-namoro-conturbado&88e=72 Diu que al ple portem xorrades, és cert, la xorrada més gran és la de demanar que responguen amb el seu patrimoni aquells que ens han portat a afrontar els dinerals que ens costa al poble les barrabassades del senyor T.C. (tomba convents) i de denunciar els casos que vostè anomena. Reiterant que ha estat l’alcalde més nefast que ha passat per l’ajuntament de Vinaròs. Quina cara més dura dir-nos que no entenem el cas Wandowska, del PGOU, de la zona verda. Senzillament, quan justificaran el seu cost.

Dolça melmelada, pot ser…? però, no ens negaran que les preguntes que fem al Senyor alcalde amb pesteta, vostès tampoc les han sabut aprofitar, (passeig, clavegueres, neteja del poble, etc.), no en tenim cap culpa si l’actual equip de governs s’aprofita de les preguntes que fem sobre les malifetes que arrastrem, com hem dit abans, del seu pas atilià per l’Ajuntament i per la gestió que te el P.P. de la «nostra» Generalitat. Ah! i sense cap penediment pel seu partit, ans al contrari, «defendella i no enmendalla».

I per cert, tranquil, que els anirem contestant a tot el que vostès vagen traient, el mal és que vostès ni contesten ni és donen per assabentats, nosaltres si que contestem, l’educació és l’educació.

Nosaltres donem alternatives i donem alguna iniciativa, fem preguntes, ens interessem pels diferents temes, procurem estar el més informats possibles, vostès, per allò que van publicant, sols diuen «no», com deia aquell famós entrenador del Barça, “usted siempre negativo, nunca positivo”.

Fins la propera

Vinaròs, 08 de gener de 2011

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!