PREGUNTES AL SR. ALCALDE EN EL PLE

sistema de consulta de citas médicas Any nou, vida nova, però, preguntes velles.

http://saib.es/?makywka=aplicacion-para-conocer-gente-de-otros-paises&22c=79

unfairly Recta final d’aquesta legislatura i nosaltres encara tenim unes mocions i preguntes que volem no es queden en el baül dels records. A vore si els podem deixar-los enllestits i qui governe el nou Ajuntament no haja de fer feina endarrerida.

Tuvalu

  • Moció pel canvi de nom del carrer Capità Cortés. Cert que varem proposar un nom, però si això és motiu de polèmica, podem acceptar altres que tinguen caràcter democràtic.
  • Moció per llevar-li el títol d’alcalde honorífic al Tinent Coronel Camilo A. Vega. Aplicant-li a totes dues la Llei de la memòria històrica
  • Moció per fer un vial de connexió des de la carretera d’Ulldecona fins la carretera de Morella, aprofitant l’antiga via del tren.
  • Tancament de solars, eliminant els focus de brutícia, de males olors i de criadors de mosquits.
  • Vorem algun dia desaparéixer les antenes de l’Ermita?.
  • Que hem de fer per que canvien els banquets del saló de plens?.
  • Com que ja van renovar el conveni amb Fobesa, la pregunta és la següent: Quan els faran complir TOT el que han signat. Si no poden, perquè els han renovat el contracte?.

En tenim moltes més però per avui ja n’hi ha prou.

Que pesats que són aquets de Migjorn!!, vostès diran; i nosaltres responem, demanem coses de caire general i en benefici del poble. I és cert, som pesats i amb experiència,..  i no ens fan cas!. Imagineu-se com ha d’estar el pobre ciutadà que ve amb alguna queixa particular o del seu veïnat, que no té molta experiència i, a més a més, li sap greu fer-se pesat.  La te clara!!!

Bona nit i fins el proper ple.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!