Article 25 de Maig de 2008

rencontres adultes sur quimper  

http://ocan.com.mx/?chydesa=lugones-grupos-para-conocer-gente&a8f=87

discourteously  

 

 

 

 

 

 

PER QUE NINGÚ ENS VA FER CAS, NI ELS QUE MANAVEN NI ELS QUI ARA MANEN, QUE NO TENIEM RAO?? QUE DEIEM ALGUNA MENTIDA??

 

ACUSACIONS PPeres.

 

 

En el seu torn de precs i preguntes del darrer ple municipal del 14.05.08, el Sr. JB Juan va tindre la delicadesa d’adreçar-nos un missatge de forma directa mitjançant l’alcalde, amb una frase rotunda pel seu contingut que reproduïm textualment per aquells que no van tenir el goig de vore la dita actuació “la objectivitat no la coneixen i difícilment podran tindre credibilitat”.

 

Ben cert sabia que llavors no podríem contestar, però manifestem ara que assumim les mateixes paraules que li va dir l’alcalde “COVARDS”, que son aquells que des de la seva atalaia diuen allò que volen amb la seguretat de que no se’ls podrà contestar. Aquestes quatre línies les podríem plantejar en dir-los quatre coses més o millor tornar al tema de les clavegueres que son el que veritablement importa.

 

I ara entrem en el tema. Totes les preguntes que va fer en referència al pàrquing del passeig foren per l’acusació que aquesta Associació va fer a tota la corporació municipal mitjançant una instància presentada a l’Ajuntament i de la que varem lliurar copia a tots els concejals, demanant “responsabilitats als polítics i tècnics, a l’empresa que fa l’obra i al que la va projectar, propiciant entre tots aquesta “xapuça” aconseguint que  el pàrquing siga una piscina olímpica perfumada pagada amb diners públics aconseguits amb la venda de patrimoni (escorxador)”

 i a la fi dèiem “Acabarem per fer unes preguntes tontes. Els opositors i col·laboradors, que diuen?. Per que han estat tant calladets?. Esperaven que passes per parlar?. Però, que no s’obliden que els que manen PSPV i PVI son responsables directes, però el PP i el Bloc son indirectes per no badar boca.”

 

 I de la forma que va parlar ens va donar la raó doncs no va preguntar en cap moment per la veritable causa de l’embassament. Cosa que nosaltres portàvem temps anunciant i preveient, confirmant que a vostès també els hauria passat el mateix, llavors aquí es pot afirmar que esdevé la seva responsabilitat.

 

El problema es que ningú assumeix responsabilitats i l’obra segueix en davant i pel que veiem quasi que podrem afirmar que no tornarà a inundar-se més, doncs li han donat solució. SOLUCIO XAPUCERA, diríem nosaltres, doncs el remei que han donat ha estat tornar a connectar les boques de registre (clavegueres) amb el tub grandíssim que va a parar a la platja (adjuntem foto), tornant a ser com abans: un perill sanitari imminent en època de bany i un efecte més que deplorable sempre que caiguen quatre gotes de més.

 

No entrarem en el canvi d’acusacions, tots ens coneixem, si no com dèiem abans de responsabilitats i els que ens governen, els de l’oposició i el poble en general tots en tenim i tots tenim que ser vigilants responsables de les obres públiques doncs a tots ens tenen que beneficiar.

 

Treballem veritablement per al poble i fora excuses de mal pagador.

 

Vinaròs, 26 de maig de 2008

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!