Nota de premsa-article del 10 de juny de 2008

                             

  Claveguera del passeig Colom

L’Associació de Veïns Migjorn, quan les obres del pàrquing soterrat estava amb tot l’espai obert veient que el tub de clavegueram que s’instal·lava era menut de diàmetre, no ens cansarem de dir públicament, i directament als responsables polítics, que el tub que es col·locava era mes menut de caudal que l’antic, demanàvem que es possés un amb mes diàmetre, i la separació dels pluvials creiem que era el moment oportú per fer-lo, i no haver de fer el sifó per portar al mar, els fecals quant plogue una un bon aiguat, amb el perill de contaminació, tub que passa pel costat de l’escola de música.

Han començat al Fora Forat una obra bona, separar pluvials dels fecals, separació que tendria que allargar-se fins Costa i Borràs, simes no fins empalmar am el tub que recull l’aigua de la plaça Sant Valent, d’aquesta manera evitaríem el tirar fecals al mar,i el perill latent que tenim d’inundació del pàrquing i les cases del voltant en una ploguda forta.

Ja varem dir llavors, que el no separar fecals i pluvials era una feina “xapucera”que no donaria suficient abast, ara estan vostès,”tots”els partits que son a l’ajuntament a temps de rectificar aquesta mala feina. Tornem a donar dades dels tubs que ja em donat altres vegades. L’any 1979 es va instal·lar un tub amb les següents mesures, altura 150 centímetres, era ovoide, amb el diàmetre superior es de 80cms , Vinaròs tenia llavors 17,000 habitants. Ara s’ha instal·lat un tub amb un diàmetre interior de78 cm, Vinaròs té aproximadament 30,000 habitants. El consistori franquista va ser previsor, l’actua’l, democràtic no ho ha fet, suposem que esperem que el calfament global fase que no plogué tant, però, els experts diuen que plourà menys, però, de cop, que es quant fa mal. 

http://timeadn.com/?narychniki=saint-girons-cherche-homme-pour-mariage&6b1=b6 Son un equip de govern que solen rectificar moltes vegades, com el Zapatero, rectifiquen ara aquesta instal·lació de clavegueram, ara ens resultarà mes econòmica, serà una feina correcta, no “otilera”.

site de rencontre miami beach “Felipe Gonzales, el rectificar es de savis, qui rectifica constantment es un neci”. nosaltres diem: Per una vegada ser “neci”, seria ser savi.

bois colombes femmes coquines Quant es podrà reutilitzar l’aigua ce la depuradora ?   

   

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!