BON VENT I BARCA NOVA.

27. Abr, 2015 0 Comments

f4312410Davant del darrer ple municipal ordinari d’aquesta legislatura voldríem fer quelcom semblant al que férem en la legislatura anterior i acomiadar-nos de l’actual corporació, però com no ens deixen, fem pública aquesta carta oberta.

recherche femme libre de suite Bona nit. Senyor Alcalde, senyors regidors de l’equip de govern:

Avui com sempre tampoc farem preguntes al Ple, com no ens les contesten les seguirem guardant pel primer Ple Ordinari de la nova corporació a vore si tenim sort.

En aquestes línies volem agrair l’atenció que ens han tingut en les poquetes vegades que van escoltar i respondre les nostres preguntes, així com la deferència en el tracte i l’estima que ens han mostrat envers aquesta associació. Sabem que en el fons ens aprecien i valoren la nostra tasca. Sàpiguen que l’apreci és mutu i recíproc.

Ja ens hagués agradat dir el contrari però, han de reconèixer que no s’han esforçat gens en fomentar la participació ciutadana, doncs haguessen escoltat moltes més vegades peticions dels que volem implicar-nos en l’esdevenir del poble, que recollim la veu dels veïns i les traslladem a vostès per que les tinguen a be de respondre i resoldre si és el cas. Cal dir que de vegades si que ens han escoltats però, hem estat obviats al moment de girar l’esquena i això creiem que no és del tot el que volien o volen transmetre. Del balanç de la seua gestió les urnes diran el seu veredicte però nosaltres no podem deixar de retraure’ls totes les privatització  han fet, la recollida de brossa, l’enllumenat, la zona blava, residència, etc, etc.

http://lexidia.fr/2017/09/12/limmatriculation-au-rcs-des-societes-etrangeres-disposant-dune-representation-permanente-en-france/feed Deixeu-nos aprofitar la present per fer una proposició antiga: sigue el que sigue el resultat dels nou comicis, demanem que el primer ple, o siga EL PLE DE LA INVESTIDURA siga realitzat en un lloc més ample, per exemple en l’auditori.Suposem que serà molta la gent que voldrà assistir i el saló de plens es quedarà molt menut.

Per acabar desitjar SORT A TOTS ELS REGIDORS, als qui acaben el mandat i als qui renovaran i dir-los que, com be suposen, nosaltres no pleguem i per tan ens tindran presents en aquesta sala amb noves preguntes i propostes. Al nou equip de govern ja li farem la carta quan sapiguem el resultat de les eleccions i, si be el cas, també els recordarem els seus programes electorals. Endavant i fins la propera, Vinaròs, 25.04.15

IMG-20141227-WA0002

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!