Propostes veïnals 6

agitatedly 28. Abr, 2015 0 Comments

Nkpor Participació ciutadanaESPORTS, FESTES  i INFRAESTRUCTURES

CARNAVAL.- Cal fer una reflexió seriosa sobre la direcció que ha pres el Carnaval amb tots els implicats: la COC, l’Ajuntament, les associacions veïnals… Fer un simpòsium on es posen damunt de la taula els temes a debatre referents al Carnaval  promovent la màxima participació de la ciutadania.

ERMITA.-      Festes de Sant Antoni i Sant Sebastià. Foc a l’ermita. Antenes. Hem de mantenir les tradicions i ha de ser l’Ajuntament el primer interessat en promoure-les.

Si les antenes són necessàries, fer una reubicació per evitar la massificació i l’impacte visual.

FESTES D’ESTIU.- Electrosplah, Beach Party…són necessàries i aporten realment beneficis per al poble?        Tindre en compte el veïnat i la sobresaturació d’actes que sofreixen al llarg de l’any. Intentar evitar, en la mesura que es pugue, programar els actes promoguts per l’Ajuntament tots en la mateixa zona.

PROMOCIÓ  de VINARÒS.- Desconeixement del benefici real  que ens suposa la promoció de Vinaròs, per exemple, en el camp de futbol del Vila-real.             Transparència i claredat.

PISCINA COBERTA.-         No sabem com està el tema de la piscina. Les últimes informacions apuntaven que hi havia intenció de retornar-la a l’Ajuntament per que se’n fes càrrec de la gestió. Tornar a posar damunt de la taula la necessitat d’una piscina municipal adequada a les necessitats. Decidir què fer amb l’actual.

CIRCUIT ESPORTIU A L’ERMITA.- Projectat i venut com un dels objectius del PP  des de fa un parell de legislatures i mai fet. Ja que considerem que és una bona idea, posar el mitjans necessaris per posar-lo en marxa.

APARCAMENTS DE PAGAMENT.- Zona blava i taronja: són excessivament grans i no es tenen en compte als residents. Vore la concessió de l’empresa que porta tot aquest tema per reconduir-ho. Tornar a la mitja hora gratuïta en els aparcament soterranis.

CAPITALITAT.- La manca d’infraestructures del poble és més evident quan tenim en compte que Vinaròs és la capital de comarca i cap de partit judicial. Vinaròs ha de tenir les infraestructures corresponents a la seua importància dins les comarques del Nord.

Gestió DNI  a Vinaròs.

 

montaje en a4 (1)_Página_10 montaje en a4 (1)_Página_11

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!