Bona nit a tots i totes

http://promocjazdrowia.pl/?krimskiymost=marina-nowy-singiel-youtube&16d=23 29. Ene, 2010 0 Comments

http://mt-creations.fr/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://mt-creations.fr/projets-granges/ Associació de Veïns de Vinaròs Migjorn
Bona nit a tots i totes:

Esperem que tots els representants del poble, regidors i regidores, estiguen ben assaciats d’accions i dedicacions a la metafísica, ara toca dedicar-se a les coses materials , que son les que ara per ara ens donen vida i satisfaccions, sigue gastronòmiques, d’oci, culturals o sexuals.
Com tots els mesos, participem en la pantomima que ha fet aquet equip de govern, de la participació ciutadana,fen algunes preguntes.
1ª Quins mèrits ha fet el bisbe Martines Sistach per rebre l’escut de Vinaròs? A Vinaròs tenim molta gent que treballa pel seu poble, i no se’l reconeix el seu treball, exemple,Colla de Nanos i Gegants.
2ª A Vinaròs no es compleix la Llei de Memòria Històrica, l’A.V.V. Migjorn, presentarem una moció per rectificar aquesta irregularitat, canviar el nom del carrer Capitan Cortez. El canviaran ?.

I seguim amb qüestions materials:
3ª Quant ha costat finalment, al Ajuntament, o sigue a tots, la “cel-lebració” del 4ªª centenari de la relíquia de sant Sebastià?.
5ª Quant ha costat a Vinaròs, la fantasmada del “peixcologico”?.Com es pot criar el peix ecològic en una mar on es tira de tot?.
6ª Quant ha costat la campanya de conservació i neteja de les platges?.No es competència de la Generalitat?
7ª Quant costaria reparar i adequar per fer diferents usos el Moli Noguera?.
8ª Quant costaria fer un menjador- alberg per als que ho necessiten?.
A Vinaròs tenim dos focus perillosos de contaminació del medi, l’un es l’abocador de basures, i l’altre son les aigües fecals, doncs quant plou van directament al mar.
Nosaltres no tenim cap “relíquia,”però,el nostre dit acusa al Ajuntament de Vinaròs, a la Diputació de Castelló,i a la Generalitat Valenciana de contaminadors.I tornem ha preguntar: Com està l’abocador mancomunat de Cervera?
Gracies i bona nit, esperem que no tarden molt ha convocar els consells de participació.
Una pregunta,el militar rebel,Camilo Alonso Vega (rip)te algun honor atorgat per l’ajuntament de Vinaròs.
Un prec, si no la’n fet, demanem uns menuts de silenci en memòria de les víctimes del terratrèmol de Haití.
Al “senyor”Gandia, com a bon “cristià”li demanaríem un poc de respecte, educació,i seny,i umilitat,

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!