Dol…..Dol….

conocer gente nueva almodóvar del río 29. Ene, 2010 0 Comments

http://aragonvirtual.es/?espanyolo=chat-gay-free&58c=9e Lusaka Dol…..Dol….
Les campanes noves de Vinaròs, porten dol …Perquè porten dol ?

“Conselleria d’educació: Decret 1/2010, 7 de gener, del Consell, per la qual Francisco Baila Herrera cessa com a director general d’ Ordenació i Centres Docents, de la Conselleria d’educació.”(a petició pròpia)
Doncs el gran “aconseguidor”i funcionari polític de la ràcana Generalitat Valenciana vers Vinaròs, ha dimitit. Ell ha aconseguit el que mai s’ha vist, ni es vora més. Lo qui ha fet per el seu poble,Vinaròs?,el senyor Fancisco Baila, mes conegut com Paco Baila, que ha fet?. No farem la llista, (ni la tonta), de lo que ha fet, desconeixem si ha fet alguna cosa per Vinaròs. Però,si que sabem de lo que va prometre i no ha fet. Un home tant docte i de paraula, com te ell, segurament que no ha fet el que volia, per circumstàncies alienes als seus desitjos, i voluntat.
Per no estar ell (senyor Paco) a la Conselleria d’Educació, no tindrem la Casa de la Música, que va prometre a la banda l’Aliança, va prometre que Vinaròs tendriem un Conservatori de Música,(el te Benicarlo),tindrem l’Auditori?,(Benicarló el te), tindrem l’Escola de Idiomes?, que diuen va prometre l’ajuntament?,(si la jugada no canvia la tindrà Benicarlo,que no ens sap mal que la tingué.)Però,no fer les obres o donar serveis segons els colors de l’equip de govern, no és lo més correcte. Es faran el cinquè i sisè col·legi,?l’un fa un grapat d’anys que està en barracons llogats,de qui son? l’altre ni es contempla,l’ampliació dels instituts van per a llarc.
Però,qui mes enyoraran la seva absència, seran els seus entranyables col·legues i amics, que tan treballaven per ajudar-lo, en repassar les llistes i examinar els opositors a les places de docents, sempre amb lleialtat, justícia i sense privilegis per ningú,com deu de ser, i ell el senyor Paco, feia d’això bandera i senya. Creiem que serà una greu pèrdua per a Vinaròs, per als col·legis religiosos i concertats, irreparable.
Ultima hora, Levante,12-1-2010, “colocan en el Consell Escolar Valencià a Baila pese a su polèmica gestión educativa”
Ultimissima hora,Levante,15-1-2010,”los sindicatos califican de burla el cargo de Baila al frente del Consell Escolar,(president)
Aquesta noticia ens dona esperances de que abans de la celebració del cinquè centenari de la relíquia de sant Sebastià, les promeses siguen fetes.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!