Botiflers de Nova Planta

 

Quina senyera voleu? Quatribarrada? Estelada? La blavera?

A les eleccions municipals del 2007 el resultat final va ser : 10 regidors per al PP, 7 el PSPV, 3 PVI, i 1 el Bloc. El Bloc tenia una clau que no va saber usar, ( mal aconsellat pel Conseller en Cap). Podia votar-se ell i fer alcalde al sr Juan Bta Juan, podia abstenir-se i fer alcalde al sr JBJ, o votar al sr Jordi Romeu, com així va ser, fen-lo alcalde. Però ell no va assumir cap responsabilitat http://pigmentgallery.es/?feldwer=de-tapas-por-triana&103=f9 , va amagar-se

El dia que van elegir nou alcalde de Vinaròs l’escàndol al saló de plens va ser tan grant com en el suspès ple de juliol, amb menys policia i menys municipals. Als regidors de la bancada de l’esquerra els “forofos,” fanàtics, i “hooligans” ( públic) de la bancada de la dreta els hi van dir de tot lo del mon, menys bonicos. Però un dels insults, i estrany, el van dirigir al regidor “piramidal”que fa política de baix cap a dal (però ell s’ha quedat com una cirereta dal del pastis, i cobrant) va ser la de site de rencontre d'agriculteur gratuit traïdor, lladre i venut al no votar abstenció per fer alcalde al sr Jordi Romeu. Quins motius tendrien els afeccionats bacheca incontri metaponto radicals del PP per sentir-se traïts pel vot fet per el “líder regionalista”? quin tracte amagat tenia amb la dreta ? http://inspiralia.net/?belyga=como-encontrar-mujeres-solteras-en-charlotte-north-carolina&f4b=42 Que li va prometre el sr Fabra si feia abstenció o es votava a ell ?

Suposo que algunes persones deuen saber-ho, diuen que en l’assemblea prèvia més d’una persona de la llista molt emprenyades van fer-li  canviar el signe del vot. Però els lligams amb la dreta sembla que mai és van trencar, no va tallar el cordó umbilical, en més d’un plenari semblava l’escolà novell que el capellà (PP) li tenia que dir quant tenia que tocar la campana. Durant els quatre anys van tindre per part del “lider” algunes actuacions surrealistes, no sols votant propostes de dreta, o fer de matrimoni ben avingut  PP-Bloc, i  oposició a certes propostes progressistes i raonables de la coalició governant. Com actualment quan la dreta el necessita, fa de contrafort. Actuació que un “lider” “d’esquerres” no ho faria, si no sigues per un “gran benefici” per al poble de Vinaròs, que no sembla el cas, sembla més per satisfer el Ego particular o per pagar els favors als voltors que l’en volten. Alguns d’aquets carronyers, a Vinaròs els tenim dins la mateixa “esquerra”, com tenim pobrets errats de comptes, o revolucionaris del juràssic, que la seva brúixola ha perdut tots els vents, sol els ha quedat el Migjorn per fer l’exorcisme  dels seus rancors i traumes familiars que arrastra de jovenet.

Vinaròs, octubre 2012

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!