CARTA AL PARE NOEL

Es aquestes festes nadalenques aquells que s’han portat be en el decurs de l’any fan una carta al Pare Noel per vore si s’acompleixen els seus desitjos. Nosaltres, MIGJORN, com que creiem que hem sigut bons, tenim el dret de demanar-ho. Al menys per provar que no quede.

En primer lloc demanem salut, salut per tothom, faltaria menys,  i també treball. Treball digne, treball ben remunerat, treball que no esclavisme, ni almoina rebuda com a últim recurs per no quedar en la indigència. La llista és tant llarga per demanar que tenim por de no fixar be les prioritats. Si tenim salut i treball després també podem demanar vivenda, lloc per on viure sense perill de ser desnonats, sense perill de què un banc al que li hem pagat els deutes entre tots, no comprenga la nostra impossibilitat de poder pagar i ens fase fora per deixar la vivenda buida en espera d’especular amb ella, havent de viure en qualsevol lloc mentre hi ha un munt de cases buides .

A més demanaríem com en els vells temps de la dictadura: justícia i llibertat, educació gratuïta, ensenyament digne, sanitat universal, dret de decidir amb el nostre cos, amb la nostra ment i amb la societat, amb qui ens regeix, volem votació directa sense tant de partidisme. També desitgem  No sentir-nos impotents amb tanta injustícia i tant corrupte solt.

A  nivell local també podem demanar un munt de coses, que la neteja arribe a tots  els llocs, que no es concentre tota  la lluminària  pel centre del  poble, que els que  viuen fora del rovellet de l’ou  també paguen contribucions i volen anar pels carrers tranquils i poder xafar sense relliscar. Que la terra no es torne a moure i que el submarí no ens empastife el port ni la platja. Que puguem vore acabat el passeig amb els espigons i l’arena…  i moltes més coses.

Pare Noel si té massa feina li podem recomanar que contacte amb l’assessor de l’Merry Chris...isAjuntament que pot ser li puga llançar algun cable.

Però el problema és que aquest bon home, el Pare Noel, no existeix, doncs tots sabem qui fa el seu paper i amb aquests «pares» que ens toquen no tenim molta confiança que ens escolten. De fet ja ens van dir que érem «non gratos». El bo és que no ho demanem sols per nosaltres ho demanem per tot el poble i això ens dona un poc d’avantatge.

TEMA DE DARRER HORA: La inauguració de la «Pulchra Magistri, el esplendor del Maestrat».Segon van dir que el gran desplegament de forces de seguretat en l’acte inaugural va ser degut a una filtració de la policia, tenien por que algú s’emportés un quatre a les butxaques. La llàstima és que no vorem la repetició de la jugada per la tele. Vinaròs, 16 de desembre de 2013.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!