CARTA OBERTA A L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS «CAMÍ VELL» de PENÍSCOLA:

IMG-20141018-WA0002Estimats amics:  Va ser un plaer  i un honor l’haver-vos saludat personalment i haver assistit a la vostra assemblea anual el passat dissabte dia 18 per fer-vos costat i donar-vos en nostre alè en les activitats i reivindicacions que porteu endavant.

En segon lloc donar-vos l’enhorabona pel lloc escollit per celebrar-la, en mig dels arbres que envolten la zona enjardinada, davant del lloc on la volíeu fer i l’Ajuntament a la fi us la va negar. Vàreu parlar molt acuradament però sense equip de megafonia ni cadires ni res, amb una tauleta de càmping, res més us feia falta perquè la vostra veu no la calla ningú. També us volem felicitar, doncs amb les intervencions que haveu anant fent, les denuncies, les visites guiades pel terme peníscolà i la serra d’Irta, segur que varen tenir quelcom a vore en parar el PGOU del vostre poble. Quant malament ho devien fer si amb tota la influència que té el vostre Alcalde li van fer la juguesca d’aturar-lo.

Be, dir-vos des d’aquesta modesta associació que és MIGJORN, que us comprenem i el que lamentem és el comportament d’aquest partit que avui per avui governa la majoria de ciutats del País Valencià i més en concret les nostres. Si a vosaltres us negà el local a nosaltres ens té considerats «NON GRATOS», si no us deixa el lloc per fer la vostra Assemblea a nosaltres ens fa fora del Consell Escolar Municipal. Tampoc ens contesta les preguntes que li fèiem al ple i ens va dir a la cara senzillament que érem uns traïdors. Els molestem tant que no ens poden vore, que no ens volen vore, però cabuts que cabuts, nosaltres endavant.

I ens pregunten per què no ens presentem a les eleccions, i moltes més coses. No entenen que el poder no ens interessa, que no volem enfrontar-nos a ningú i que tampoc som el contrari de ningú. No sabem si entendran que el que volem és estar al seu costat, amb totes les nostres diferències, amb totes les nostres postures, les nostres demandes i les nostres denuncies. Que el que volem és treballar amb ells, i amb ells vol dir en tots els polítics, tant en els que manen com en els que no, i mane qui mane en l’Ajuntament seguirem reivindicant una major neteja, més enllumenat públic, fer un poble més habitable, més escoles, més beneficis socials, més…PARTICIPACIÓ, així en majúscules. REPETIM, nosaltres volem seguir treballant per un poble millor i no ens importa qui porte el timó del poble.

Ho deixarem aquí. en el periòdic del nostre poble no ens deixen fer les missives molt més llargues, per tant rebeu una abraçada molt forta d’aquests que us acompanyen en el camí de la lluita veïnal. Com deixa Raimon: No em trobe sol, company, no et trobes sol, en som molt més dels que ells volen i diuen. Vinaròs, 20 d’octubre 2014

valencia_manifestacion-640x640x80

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!