N’HI HA UN FART.

home-emprenyatEra un abuelo que no tenia cabres, no comprava llet però remenava molt de formatge. Acumulava una gran fortuna doncs munyia totes les cabres que trobava, li era igual qui fora l’amo i ho feia amb les dues mans, poal ple i cap a casa. De cabres en munyia de moltes classes i molts de colors, unes les comprava, altres les mantenia però, a totes les tenia apessebrades i el formatge no parava de sortir.  Els cabrits estaven contents i li reien totes les gràcies, no li calia fer moltes càbales. L’Agència Tributària li va descobrir els guanys del formatge i van resultar guanys de la loteria. Ara el volen fer a la presó i no pot passar per la porta de les butxaques tant plenes que té. La llàstima ens la fan tots aquells que s’han quedat sense amo del corral però, tranquils que ja buscaran un altre cabriter major per a que el raig de llet no s’ature.  Noticies mal intencionades diuen que igual inaugura una altra vegada l’aeroport en el viatge d’anada a Albocàsser.

Ara ha sortit a la llum les «targes negres» dels corruptes de la banca, gent als que també les butxaques se’ls queden menudes. A part de sous, dietes, plans de pensions, etc.,com no en tenien prou, les empraven per acabar d’arrodonir les seues pretensions, tot a canvi de càrrecs sense feina doncs sols tenien que abaixar el cap i fer la vista grossa. Com mai en tenen prou van omplir ben be el sac fins el darrer minut, el Rato va fer molt la rata.

En quan al CASTOR, una empastifada més amb la seguretat que ens ho tocarà pagar a tots natros. Primer en feren tremolar al poble i ara ens faran tremolar les butxaques, a la fi tot ho paguem els mateixos. Florentino segur que cobrarà però el millor és que s’ha sabut que aquesta instal·lació acabarà en les mans d’ENAGAS, segur que sabrà treure-li tot el suc o tot el gas. A nosaltres, els de la classe treballadora a pagar-ho TOT i passar-ho malament. Com diem, n’hi ha un fart.

Em quant al soroll volem comentar que s’està comentant que MIGJORN vol que es canvie la ubicació de les casetes del Carnaval, «NO ÉS AIXÍ». El que vol el veïnat i NO SOLS MIGJORN és que baixen el volum dels aparells de so igual que la resta d’activitats festeres que es concentren en la zona i que es compleixin totes les normatives al respecte,. Si algú vol algun aclariment més que vinga qualsevol dilluns a la Casa de la Cultura a partir de les 20h.  Vinaròs, 13 d’octubre de 2014

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!