CAS FABRA

bakekaincontri coppie modena 07. Ene, 2011 0 Comments

conocer chica en calvià Qui no ha fet els deures en el cas Fabra?

Hisenda que ens persegueix als que cobrem menys de 100€.? Que quant no podem pagar la hipoteca els bancs prenen el pis hipotecat, que al no poder contractar, uns bons advocats per fer prescriure el delit, ens embarguen el petit sou,i ens quedem sense pis, sense els diners de les quotes pagades,i amb el deute que pot quedar-te per pagar, que amb els interessos,més l’euríbor quasi et queda per pagar tota l’hipoteca, al sr Fabra que diuen que no pot justificar 3m € ací està ell més pinxo que el guerrer de l’Antifaç.

Els jutges, el poder judicial? Per permetre que un procés contra un polític, sr Fabra, passen 9 jutges per instruir-lo. Els fiscals? que n’han sigut 4, sembla que al jutjat de Nules no tenen rellotge, se’ls ha parat el temps. Els bancs, caixes? (poders actuals) que han retardat donar al jutge,o fiscal,el moviment bancari, d’aquet bon home, que te els ull rojos de tant de…. riure.

Qui no ha fet la seva feina?els jutges? Que no coneixien la llei que tenien que aplicar? que el delit imputat podia prescriure,a conseqüència dels nou (9) canvis de jutges al jutjat de Nules, i quatre fiscals (4),que son ells la base per portar endavant tot el procés acusatori. Dels inspectors de hisenda (hisenda som tots menys algú)no cal parlar,les seves actuacions ja les coneixem,últimament han sortit a la llum una que ja sospitàvem el “ mobbing” pers al de sempre,i mirada despistada igualment per als de sempre. Sr Zapatero tal vegada per no traure la miserable paga dels 420 € als que no tenen altres ingressos,podria esbrinar quants Fabres te el seu regne que solen fer el salt a la caixa de l’estat (sobrarien euros per pagar les ajudes als més necessitats) per què no ho fa? te por de trobar-se amb molts col·legues amics o coneguts?

Al fer aquet escrit per protestar per lo que jo crec que alguna persona, jutges, fiscals, inspectors d’hisenda,bancs o caixes no han fet be la seva feina, o no estan capacitats per fer-la,els serà més fàcil buscar-me les puces a mi, que aplicar la llei a tots els senyors Fabres, sense oblidar que la Generalitat Valenciana te més que alguna competència La cleca celebrà aquesta sentencia,sabent que prescripció no diu que no hi ha delit. http://initiative-environnement.com/?vizovwefa=babel-site-de-rencontre-gratuit-international&cf8=92 Temps ha, una cançó deia, “pareu el mont que jo baixo” ara diria, “pareu el mont que tiro als corruptes”,altra cançó”No!! Diguem No!!nosaltres no som d’aquet mont”,els que som d’aquet mont, al juny proper tenim que fer salpar als que l’han corromput.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!