Casos “Vandowsca”

 

   San Pedro Ayampuc A últims d’octubre va saltar la noticia del cas “Vandowska”,de la sentencia condemnatòria a l’ajuntament, (al poble), per un import aproximat de dos milions d’euros.

Nosaltres en un programa de participació de radio, cadena SER, vam demanar que vistes les moltes “irregularitats”comeses per els politics que tenim, i teníem, que totes aquestes indemnitzacions les paguen els politics responsables d’aquestes “irregularitats” en aquet cas els Tanuku grans gestors dels nostres impostos, don Jacinto Moliner, els concejals que li feren costat,i subsidiàriament el seu partit,el PP. que sembla un partit “carronyer” amb la consigna, http://asti-serigraphie.com/?koftina=d%C3%A9cines-charpieu-rencontre&f39=1e com més malament, millor, sense importar-li la molta gent que se ho passa malament. Però els desproposits fets per aquesta gent no s’acaba en Vandowska, a aquets 2m € es tenen que afegir els 3m € d’una zona verda d’extramurs, els 10? M€ d’el cas Arizmendi, més lo que tindrem que pagar, per la grant obra de teatre que montà el sr Jacinto per la anomenada finca del Carrer Major. Diem obra de teatre, perquè amb el procés de compra-venta va semblar una comèdia, el sr Moliner en un plenari digué públicament que l’amo de la finca l’enganyà. Nosaltres creiem que aquet senyor no és un babau, és un tipo llest, àgil de pensament, i un bon negociant, sempre surt guanyant, (amb legalitat,) per aquet motiu que preguntem, qui fou l’encanyat?.

 Levante 20/ 11/10, el sr Tàrrega portantveu del PP, correspon sable de “Vandowska”,Arizmendi, zona verda, etc. parlant d’el passeig diu: “Si recuperamos(en castellano,lengua de los valencianos)la alcaldia se auditarà la obra” ens pareix perfecte, i segueix,”para dar respuesta a sus incongruencias y los responsables lo seran de forma personal de todo lo que se ha encubierto, y me refiero a los politicos.”molt be sr Tàrrega, son bones respostes a lo que podríem dir “alcaldades”, suposem que el PP serà  el primer en fer pagar personalment als responsables de les malifetes que s’han fet durant els seus mandats, el partit que els fa costat, doncs es hora que els responsables del PGOU actual, asumeixquen les  responsabilitats

Diu el concejal d’hisenda, que quasi son 20m € el forat, al maig son les  pròximes eleccions, al País Valencià afers amb la justícia està ple de punta a punta, alguns politics tenen les maletes plenes, si tingueren un poc de vergonya callarien i deixarien la política. El politics tendrien que passar la ITV,o per un escàner, com als aeroports. Però la ITV, podem ser-ho nosaltres, no votant, ho fer-ho a partits que encara no han tastat poder.

Escaparates ben plens, les butxaques buides.    Raimon

                                                                                                                                                                                                                                                                           Les butxaques plenes, les neveres buides.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!