Zapatero, vine a Vinaròs

  downstate Zapatero, vine a Vinaròs

Zapatero, vine, i posat en contacte amb els partits de centre-dreta, Bloc-PP, et donaran la recepta per sortir ràpidament de la greu crisis que patim,especialment les classes populars. Es estrany que l’Estat espanyol no estiga ja fora de la crisis, doncs els partits de Vinaròs l’un regionalista,espanyolista l’altre, quant rebaixaren, els sous i dedicacions, argumentaren que ho feien per ajudar a sortir de la crisis. Ha resultat que son uns pèssims economistes, i uns despenjats dels seus partits, no els han fet cas. Ara com provence rencontres gratuites bons fariseus critiquen al president per rebaixar i congelar els salaris dels empleats públics flirter déf , serà que se’ls ha despertat la vena obrera per la multitud de militants i simpatitzants, empleats en les administracions públiques, o assessors politics.

Mes economia. “Diariet”217,15€ més IVA, es lo que ens costa cada plana de cada partit, representat al consistori cada setmana. Que x quatre fa 868,60 € mes IVA. Escrits que alguns d’ells son pamflets,  carregats de rancúnia, odi, mala llet i demagògics, no, tots,no sempre.

Demanem públicament que l’ajuntament,amo del setmanari, i dels nostres impostos, la retirada d’aquestes quatre planes, de propaganda partidista, del “Diariet”. Qui vol fer-se propaganda que la pague.

Per ètica, (qui és aquesta sra), els rebaixadors tendrien,ja fa temps,que renunciar a encarir la publicació, de retruc ajudarien al sr Rodrigues Zapatero a superar la greu crisis que patim els jubilats,pensionistes, treballadors, i gent de l’atur que no tenen cap paga. Crisis imposada per els poders fàctics, el capital, sembla una paraula passada de moda, li han canviat el nom, però son els mateixos, son neoliberals,i mana el mercat, la gola grossa i les poques entranyes son els mateixos. Tenen uns guanys de vergonya,guanys que els tapa la vista, la oïda (no senten els plors dels milers de xiquets que es moren de fam) es tapen el nas per no sentir la olor de la corrupció que desprenen els politics que tenen enganxats, politics que pobrets d’ells, creuen que manen, però el que fan es creure als que manen,els capitalistes,(mercat)

Cada setmana la plana del Bloc, que sols te un concejal,i un secretari, que aspira a tenir un càrrec públic,ens costa 217,15 € més IVA.  Altres partits, entitats o particulars, quant escrivim tenim que contar caràcters,espais i línees, doncs no et passes una ralla que no et publiquen l’escrit, no sigues cosa que els demòcrates del PP, PSPV, PVI, BLOC, no tinguen prou espai per fer-se propaganda.      

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!