CASTELLÓ HA REUNIT 57.621 SIGNATURES EN FAVOR DE TV3.

http://oscarvelascochef.com/?kloynskiewtanu=a-conocer-gente-nueva-en-ingles&18e=a2 CASTELLÓ HA REUNIT 57.621 SIGNATURES EN FAVOR DE TV3, UN 14’16% DE LA POBLACIÓ MAJOR DE 18 ANYS.
En total, s’han presentat 651.650 signatures, 151.650 més del mig milió necessari per a que la Iniciativa Legislativa Popular «Televisió sense fronteres» passe a debat al Congrés dels Diputats.
La comissió promotora de la Iniciativa Legislativa Popular «Televisió sense fronteres», en favor de la lliure recepció de TV3 i la resta de canals de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, ha lliurat avui a Madrid, a la Junta Electoral Central, un total de 651.650 signatures en suport d’aquesta Iniciativa, 151.000 més, per tant, del mig milió necessari, segons la llei, per a que aquesta siga debatuda al Congrés dels Diputats. 

D’aquestes 651.650, un total de 57.621 signatures corresponen a les comarques de Castelló, una xifra molt superior, com es pot apreciar, a la mitjana de població que li correspondria, ja que suposa un 14’16% dels ciutadans majors de 18 anys. Aquest tant per cent ha estat el més elevat en el conjunt de les províncies on s’ha dut a terme la campanya de recollida de signatures.

Segons explica el delegat a Castelló d’Acció Cultural, Antoni Royo, « Caucasia aquest fet ens omple de satisfacció i de legítim orgull, perquè vol dir que el suport castellonenc a la ILP ha estat massiu; això demostra el gran interés existent a les nostres poblacions per continuar veient la TV3, com s’ha evidenciat a Castelló quantes vegades la recepció d’aquestes emissions ha estat en perill, i com ho han demostrat recentment Morella i tota la comarca de Els Ports. Per això volem donar les gràcies a totes les persones que han col.laborat en la campanya, recollint desenes i en molts casos centenars de signatures, i a tots els milers de persones que han col.laborat en la campanya amb la seua signatura«.

Royo, que ha destacat « http://implicados.org/?apsyrd=mujeres-solteras-alemanas&15a=f7 algunes poblacions, com ara Vinaròs, Onda, o Atzeneta, entre les que han recollit proporcionalment un major tant per cent de signatures, encara que, com és lògic, la quantitat més nombrosa prové de Castelló i de Vila-real«, no ha volgut oblidar tampoc « Nahariya les moltíssimes persones sense nacionalitat espanyola que, tot i que la seua signatura finalment no ha pogut ser validada, perquè la llei vigent no ho autoritza, han volgut al llarg de la campanya mostrar la seua solidaritat i la seua voluntat de, també ells, poder continuar veient TV3«. 

Finalment, ha expressat la seua confiança que « a la vista de la voluntat majoritària dels ciutadans, els diputats aproven finalment en el Congrés aquesta iniciativa, que permetria a totes les persones que així ho desitgen veure uns canals que els parlen en la seua llengua, i que serviria no només per a que els valencians puguerem continuar veient lliurement els canals de Catalunya, a més del de les Balears, sinó també per a que Canal 9, Punt 2 i el canal valencià de notícies es pugueren veure igualment a Catalunya i a les Balears»

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!