Els Camps del País Valencià

16. Jun, 2010 0 Comments

Un factòtum dels que surten de tan en quant, per defensar lo que saben que és indefensable, el transvasament de l’Ebre a les terres del “totxo”. Reforçava la seva demanda assegurant que fer-ho crearia http://cosquillaseditorial.com/?endermorfu=mujeres-solteras-familia&c19=4a 550,000 llocs de treball, ni menys ni més. Però, no ens aclareix si aquest llocs de treball serien creats a la agricultura, o serien llocs de treball unflant altr eventfully a vegada la bombolla del almoines conocer chicos totxo.

Agricultura: Levante (30-5-2010) “La crisis origina el abandono de 12.000 hectáreas de cítricos anuales al País Valencià” noticia que ens diu que al camp no es crearien llocs de treball. Serien llocs de treball creats pel totxo? Que tenim que reproduir la bombolla immobiliària-especulativa, que al País Valencià es la causant que tinguem el major nombre d’atur de l’estat?

Les fabriques del totxo i taulellet han acusat més que ningú la paralització de la construcció, amb milers de cases per acabar, i cases acabades, i no poder-les pagar motls treballadors que han quedat a l’atur, on els bancs i caixes son els amos d’elles. 

Si l’aigua pot crear tants llocs de treball, perquè la malgastem? Si el transvasament crearia aquest llocs de treball, perquè estem tirant l’aigua a la mar? Benicarló i Peníscola directament sense depurar, Vinaròs semi depurada. 

Entre els tres pobles tirem uns 10 milions de litres diaris d’aigua ,quantitat que a l’estiu segur que deu augmentar considerablement, sense quantificar les quantitats totals de tot el País. 

Això ens du a pensar que els llocs de treball que diu aquest senyor que es crearien amb el transvasament, no són certs, d’aigua en sobra, sols falta un us correcte i llocs per guardar-la. 

Nosaltres preguntem: Com es crearien? Amb la construcció del canal, amb l’embolic de les expropiacions, les subcontractes, i tota la brutícia que sol haver al voltant d’aquestes obres, l’afer Gürtel ens confirma les nostres sospites. 

Com diem,fa temps. No al transvasament.

Si a la nova cultura de l’aigua.

Si al consum amb seny.

No a la gespa, si a les plantes i arbres autòctons.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!