COMUNICAT – RODA PREMSA FLAMA CANIGÓ.

femme cherche homme pour bebe 05. Jun, 2012 0 Comments

http://eretv.fr/?galigyla=rencontre-celibataire-colombes&66e=48

http://cienfuegosdanza.com/?obweniye=grupos-para-conocer-gente-la-guardia-de-ja%C3%A9n&384=02  

 

 

 

L’Associació de Veïns Migjorn, des de fa molts anys organitza l’arribada de la Flama de la llengua catalana a Vinaròs. Ho fem des que el Centre Excursionista, per egos personal i partidistes (quasi com ara), va deixar d’organitzar la Festa per la Llengua. Llavors Migjorn agafà la torxa i ens férem càrrec de mantenir encesa la Flama. Aleshores es necessitava militants per la llengua, la cultura i les nostres tradicions. Estava marginada en tots els àmbits i prohibida en l’ensenyament. El CEV i Migjorn feren un treball molt important del qual ens sentim orgullosos i satisfets de la feina feta.

Els dos últims anys l’acte de l’arribada de la Flama a Vinaròs per entregar-la a les autoritats municipals van ser una actuació patètica per part del regidor del Bloc, Domènec Fontanet. Semblava un cromanyó buscant el foc. Anava boig per ser ell “l’encenedor” del fanal i per sortir a la foto en primer pla.

Migjorn no vol participar d’aquest espectacle vergonyós i partidista, ni vol arribar a fer un judici salomònic, i menys davant del principal enemic, abans la dreta franquista i ara el PP. Per l’altra part l’entitat canalitzadora dels actes a nivell de PPCC, Òmnium Cultural, ens mostrà en l’assemblea del 2011 feta a Vilafranca del Penedès, el seu esperit poc reivindicatiu, sols merament folklòric, tot el contrari del que nosaltres pretenem.

En el mes de febrer li entregarem a la Regidora de l’àrea pressupostos i programa pels actes d’enguany  i fins els dia 29 de maig no ens ha tornat a rebre, per tant considerem que ha passat de nosaltres obviant la nostra sol·licitud d’una nova reunió per parlar del tema.  A més a més, com tampoc funciona cap comissió de participació, no ens hem pogut posar en contacte amb ella.

Davant de tots aquests antecedents i com que Migjorn no vol ser l’excusa per ser la desunió de certa “esquerra” de Vinaròs que des de fa molt de temps sols és una rèmora, l’Associació de Veïns Migjorn DEIXA D’ORGANITZAR L’ARRIBADA DE LA FLAMA DEL CANIGÓ.

La Llengua, el català, mai morirà si el poble l’empra en tots els àmbits i més si li traiem de sobre als arribistes, partidismes, egos i interessos personals.

A Migjorn de feina no ens falta, el poble té moltes coses a denunciar i millorar. El poble no pot deixar als polítics que facen aberracions en tots els àmbits, sense escoltar regularment l’opinió de la societat. El vot no és un xec en blanc per poder mentir, o fer el contrari del que deien en campanya electora (Rajoy, PP).

Els partits no fan lliure al poble, el sotmeten. Una societat conscienciada i crítica és més lliure.

A Migjorn treballem per fer una societat més lliure. Vine, tots fem falta, estem al carrer Sant Nicolau, s/N. Reunions tots els dilluns a les 9 de la nit.

 

www.avmigjorn.org.  2 de juny de 2012

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!