preguntes al ple de maig.

http://collectifclimat-paysdaix.fr/forum/viewtopic.php?f=4 PREGUNTES QUE FA L’ASSOCIACIÓ AL SR. ALCALDE EN EL PLE DE L’AJUNTAMENT DE VINARÒS DEL DIA 24 DE MAIG DE 2012.

Jeju City  

rencontre femme mure sur montigny lès metz Bona nit:

 

  1. 1.      Seguim amb el tema del port. Ens van dir l’anterior Ple que estava pendent d’una reunió amb el Director General de Ports de la Generalitat, com va quedar?

 

 

  1. 2.      Voldríem saber quina és la quantitat en concret destinada a subvencionar les Dames de les festes, o les destinades a entitats per aquest motiu.

 

  1. 3.      Les antenes de l’ermita ja són part del paisatge però a nosaltres i a molta gent del poble ni ens agrada ni ens volem acostumar, quan les llevaran?, tenen previst alguna actuació al respecte?. Una suggerència, aprofiten els treballs per traslladar la creu per posar-ho tot junt.

 

  1. 4.      Estan fent moltes obres al passeig, alçant el terra i removent-ho tot, que són degudes?

 

 

  1. 5.      La font nova del passeig estava dintre del projecte inicial, hi ha hagut algun cost addicional?.

 

  1. 6.      Van dir que en el passeig no deixarien posar cadires ni parasols amb publicitat i aquests dies hem observat que han deixat posar castes de gelats amb publicitat evident. Tot i aquesta contradicció, els preguntem, les taules, cadires i parasols d’aquestes casetes, seran igual que les dels locals comercials? No creuen que a més a més de l’anomenada contradicció, pot haver-hi un agravi comparatiu?

 

  1. 7.      Hem vist que han autoritzat la instal·lació de terrasses en espai destinat a zona blava. Quina normativa apliquen a l’hora de pagar, com estacionament continuat o ocupació via pública?

 

 

Moltes gràcies.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!