CONSELL DE SALUT

VInaros-Hospital-Spain-247897El passat dia 14 va tenir lloc una reunió del Consell de Salut del Departament de Salut de Vinaròs i al que vàrem assistir en representació de la Confederació d’Associacions de Veïns del País Valencià. L’anterior reunió va tenir lloc al desembre del 2014; si, amb més d’un any de diferència d’una a l’altra. En la composició van quedar recollides les novetats de les eleccions municipals, així es van incorporar al Consell l’alcaldessa de Benicarló i l’alcalde de Morella. No va assistir estant convocat l’alcalde de Peníscola. Va ser nomenada com a presidenta l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, en substitució de JB Juan. Tot i que encara segueix el mateix equip directiu es va notar un aire un poc nou, donat a que se’ns va avançar una sèrie de dades que havíem sol·licitat, no totes, però si alguna sobre la que poder començar a olorar les interioritats del Departament. De memòria d’activitats no ens van donar cap.

De com funciona la sanitat els va “sorprendre” que els presentéssem una citació d’un metge de capçalera amb un retard de 15 dies. Però a nosaltres el que més ens va sobtar va ser que ens diguessin, en un aire paternalista, que no els havia agradat gens la crítica que havia sortir a la premsa en base a la nostra entrevista en la Directora Territorial de Sanitat. Segons ells malmetíem la imatge pública del nostre Departament. Recordem que amb el motiu d’aquesta reunió vàrem fer seguir a la premsa de la comarca el mateix comunicat que li vàrem exposar i que per cert ho tenim penjat en la nostra web. http://www.avmigjorn.org/reunio-amb-la-directora-territorial-de-sanitat/ , document signat per 5 associacions de veïns de la comarca. I que no ha millorat gens.

Las resposta no va poder ser altra que lamentar que no els hage agradat però ens ratifiquem en l’opinió que tenim sobre el funcionament i l’estat de la sanitat pública en la nostra comarca i en concret del funcionament de l’hospital. No sabem si són conscients de que no ens calla ningú i que la nostra veu seguirà demanant la sanitat que ens mereixem i tenim dret, tot i que a algunes persones no els agrade.

Ara s’albiren nous aires i més encara quan ens han arribat noticies del nomenament d’una nova directora en l’hospital. Que ja era hora!. No esperem miracles ni solucions immediates però tenim l’esperança de que done un impuls nou a tot el referent en la sanitat en la nostra demarcació i que siga beneficiós per a tots.

Seguim tallant la N-340 tots els dijous, PROU, AP-7 GRATUITA, JA! Vinaròs, 24.01.2016

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!